Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Μπηχτές και μπινελίκια ΠΑΟΚτσήδων στον Μπουτάρη!! (ΦΩΤΟ)

Πανό με μήνυμα στον Γιάννη Μπουτάρη ανάρτησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στόλισαν με βρισιές τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την στάση του για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναρτήθηκε ένα πανό κατά του Γιάννη Μπουτάρη, στον οποίο τα ψέλνουν για την στάση που τηρεί στις επετείους της Ποντιακής Γενοκτονίας. Και όχι μόνο αυτό, εξαπέλυσαν ύβρεις στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
"Ανώμαλε ασεβή ανιστόρητε αλκοολικέ τρίζουν τα κόκκαλα των 353.000 προσφύγων, οι καρδιές των προσφύγων δεν ξεχνούν, πάρε τα μεμέτια σου και τους gay σου και π@@λ@", ανέγραφε το πανό.
Γιατί δημιουργήθηκε αυτή η κόντρα; Επειδή στην περσινή επέτειο ο Μπουτάρης αρνήθηκε να παραχωρήσει την Πλατεία Αγίας Σοφίας, ωστόσο οι Πόντιοι πραγματοποίησαν κανονικά τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης. Ο Δήμαρχος από τη μεριά του έστειλε τα μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας στα δικαστήρια.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στην επέτειο του 2013 η Πλατεία Αγίας Σοφίας παραχωρήθηκε με την έγκριση του Γιάννη Μπουτάρη στους Πόντιους για να τιμήσουν τη μνήμη των προγόνων τους.
Δείτε το πανό που αναρτήθηκε

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: