Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Χατζής: «Θέλω να συνεχίσω…»

Την πρόθεση να συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν, εξέφρασε ο Νίκος Χατζής μετά την ήττα του Ηλυσιακού από το Περιστέρι.

Χατζής: «Θέλω να συνεχίσω…»
Οι παίκτες του Ηλυσιακού έκαναν κατάθεση… ψυχής και έτσι παρέμειναν στην Α1, όπως είπε ο Νίκος Χατζής μετά την ήττα (83-82) από το Περιστέρι. Στη συνέχεια, ο έμπειρος γκαρντ συνεχάρη τον Δημήτρη Λιόγα για τη νέα πνοή που έδωσε στην ομάδα των Ιλισίων, ενώ τέλος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Σήμερα είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας έπειτα από μια πολύ μεγάλη και δύσκολη χρονιά. Η ομάδα μας δεν άξιζε να έρθει να παίξει στο τελευταίο παιχνίδι την σωτηρία της, μέσα από πολλά προβλήματα που είχαμε όμως, τα καταφέραμε. Ξέραμε πως θα είχαμε απέναντι μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που θα έκανε τα πάντα για να πάρει τη νίκη. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και καταθέσαμε ψυχή και με λίγη τύχη παραπάνω τα καταφέραμε», είπε αρχικά ο Νίκος Χατζής και συμπλήρωσε:

«Συγχαρητήρια και στους παίκτες Περιστερίου, έκαναν και αυτοί μεγάλη προσπάθεια, το ίδιο κάναμε και εμείς παρά το πολλά προβλήματα που είχαμε. Συγχαρητήρια στον καινούργιο προπονητή καθώς σε 10-15 μέρες που ήταν στην ομάδα έδωσε άλλη πνοή, καταφέραμε να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια και να τα παίξουμε όλα για όλα. Και ευτυχώς τα καταφέραμε».

Για να καταλήξει ο έμπειρος γκαρντ: «Τις τρεις από τις τέσσερις σεζόν σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική. Ο πρόεδρος στάθηκε και φέτος όσο μπορούσε δίπλα μας. Όσο για το εάν θα παίξω του χρόνου, δεν σκέφτομαι να σταματήσω, θέλω να συνεχίσω αφού με βαστάνε τα πόδια μου, συνεχίζω...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: