Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

“Τα πολλά λόγια βλάπτουν”

Για το πλεονέκτημα που έχει χάσει ήδη ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία των πλέι οφ και την ήττα από τον ΠΑΣ μίλησε στην NOVA ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:
“Είμαστε απογοητευμένοι για το σημερινό παιχνίδι. Παρότι είχαμε ένα τεράστιο αβαντάζ, το πετάξαμε στα σκουπίδια. Αν μπούμε στη διαδικασία να εξηγούμε τι έφταιξε και τι δεν έφταιξε, θεωρώ ότι δεν έχει νόημα. Γιατί μέχρι σήμερα στα λόγια τα πήγαμε καλά αλλά στο γήπεδο κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Είχαμε πολύ άσχημη παρουσία και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα πόντο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με σοβαρότητα, είμαστε άντρες και πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση που περνάμε”.
Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: “Είναι πολύ εύκολο στα λόγια να πούμε ότι είναι αναστρέψιμη αλλά δεν έχει κανένα νόημα αν δεν το κάνουμε πράξη. Βαθμολογικά ναι είναι ανατρέψιμο. Πρέπει όμως να κάνουμε πράξη αυτά που λέμε τόσο καιρό και δεν τα κάναμε μέχρι σήμερα”.
Για το αποψινό ματς: “Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Ήμασταν πολύ κακοί. Μπήκαμε στο παιχνίδι και δεν δείξαμε ότι θέλουμε το ματς. Το κάναμε μόλις δεχτήκαμε το γκολ. Τα τελευταία τρία λεπτά δείξαμε ότι θέλουμε το ματς. Αυτό για εμένα είναι απογοητευτικό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: