Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Νέα εποχή στον Πανσερραϊκό!!

Ο Λάζαρος Θεοδωρίδης εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε λόγο για έναρξη περιόδου εξυγίανσης.
Χωρίς να κατονομάζει τον επιχειρηματία, ο οποίος αναλαμβάνει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, ο Λάζαρος Θεοδωρίδης εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για νέο συναίτερο στον Πανσερραϊκό και στόχο τη δημιουργία γηπέδου και την ενδυνάμωση των ακαδημιών.
Στην ανακοίνωσή του ο Θεοδωρίδης αναφέρει:
«Με σκοπό την πλήρη διαφάνεια και την ορθή ενημέρωση των οπαδών και φιλάθλων της ομάδας μας, που αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον Πανσερραϊκό, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως ο σύλλογός μας θα καταφέρει να βγει ζωντανός και δυνατότερος μέσα από την δύσκολη περίοδο που διανύει. Η δυναμική του συλλόγου που πηγάζει από την ιστορία του και τον λαό του, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και με βοήθησαν ώστε να προσεγγίσω τον νέο μου συνέταιρο, ο οποίος θα με βοηθήσει στο δύσκολο έργο της ισχυροποίησης της ομάδας.
Καλείται όλη η Πανσερραϊκή οικογένεια, η σημερινή διοίκηση μαζί με το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές, τους παλαίμαχους και τους οργανωμένους οπαδούς μας, να συνεργαστούν ομαδικά, με μοναδικό σκοπό το καλό του Πανσερραϊκού.
Ξεκινάει άμεσα η διαδικασία εξυγίανσης της ομάδας και της αποκατάστασης των εκκρεμών χρηματοοικονομικών θεμάτων, υπό την εποπτεία του από κοινού επιλεγμένου εμπειρογνώμονα κυρίου Γιορντάμη Ε. και των συνεργατών του, ώστε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε την ιστορία και το μέλλον του συλλόγου.
Μόνο το οικογενειακό κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας θα μας επιτρέψει να πετύχουμε την άμεση εξυγίανση και σταθερότητα. Το πλάνο της εξυγίανσης και ισχυροποίησης της ομάδας συμπεριλαμβάνει την δημιουργία υποδομών που θα φέρουν τον Σερραϊκό κόσμο πιο κοντά στον Πανσερραϊκό και τον αθλητισμό και θα προσφέρουν υπηρεσίες σε όλο το κοινωνικό σύνολο. Μέσα στα σχέδια είναι μεταξύ άλλων η επαναδραστηριοποίηση της δημιουργίας του νέου γηπέδου του Πανσερραϊκού και η ενδυνάμωση των ακαδημιών μας.
Με εκτίμηση,
Λάζαρος Θεοδωρίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: