Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Παράσχος: «Καταφέραμε να χάσουμε»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που η ομάδα του έχασε το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Καταφέραμε να χάσουμε»
Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, πίκραναν τον Γιώργο Παράσχο του Ατρόμητου. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του… κατάφερε να χάσει από τους Αρκάδες, όμως έστρεψε το βλέμμα στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες είναι ταλαιπωρημένες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Κρίμα για εμάς, καταφέραμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, δεν αξίζαμε την ήττα και για αυτό υπάρχει πικρία αλλά και ικανοποίηση για την προσπάθεια μέχρι το 94`.

Για εμάς η χρυσή ευκαιρία χάθηκε μετά το 0-1, να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ. Μετά ήρθε το πέναλτι του Ράγιος και το δεύτερο γκολ του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τα αποτελέσματα που έχουν έρθει, όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν την πρώτη θέση. Εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ που θέλουμε να πάρουμε κάτι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: