Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Όσο κερδίζουν, ελπίζουν οι Σερραίοι!!

Όσοι επέλεξαν να περάσουν το χθεσινό τους απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» ήταν αναμφίβολα προετοιμασμένοι πως δεν θα δούνε και φοβερό θέαμα.

Βέβαια από δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν χάσει τους στόχους τους, πιθανώς θα μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο. Άγχος δεν υπήρχε, διάθεση αντίθετα υπήρχε, αλλά το αποτέλεσμα ευνόησε μόνο έναν. Τον Πανσερραϊκό, που διατήρησε τις όποιες ελπίδες του για τα play-off καθώς αξιοποίησε την ανωτερότητα του κατά διαστήματα. Το ματς δεν παρουσίαζε σχεδόν τίποτα αξιόλογο. Ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Σίμιτς, δεν ανησύχησε τον Σουλογάνη που είδε την μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Πέναλτι και… γκολ

Ήταν φανερό πως μία στημένη μπάλα θα έδινε πιθανότατα την μεγαλύτερη ευκαιρία σε κάποια από τις δύο ομάδες να ανοίξει το σκορ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Καλαγκάνης ανέτρεψε τον Μπονέρη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να υποδεικνύει πέναλτι. Ο Σίμιτς ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τους Σερραίους που αξιοποιούσαν κάπως έτσι την διάθεση που είχαν τουλάχιστον να παίξουν κάπως πιο επιθετικά. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι αξιόλογο, με το 0-1 να διατηρείται.

«Κυνήγησε» αλλά με προσοχή το δεύτερο

Η εικόνα του ματς δεν διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανσερραϊκός έμοιαζε πιο συγκροτημένος στο γήπεδο και έχοντας το αποτέλεσμα στα χέρια του, προσπάθησε να διαχειριστεί με προσοχή την κατάσταση. Να κρατήσει δηλαδή το 0-1 και να «κυνηγήσει» το δεύτερο γκολ, αν βεβαίως ήταν εφικτό. Στο 64΄ ο Κόντος έχασε καλή ευκαιρία με το σουτ να καταλήγει λίγο άουτ, ενώ ο Σουλογάνης μπλόκαρε το σουτ του Τσαούση δέκα λεπτά μετά. Η Καβάλα δεν έβρισκε διαδρόμους και απείλησε μόνο με ένα «στημένο» όταν μετά από ωραία κομπίνα, ο Πάτο βγήκε να σουτάρει δυνατά, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Πανσερραϊκό να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι σε σχέση και με κάποια άλλα αποτελέσματα, τον κρατούν ζωντανό στην μάχη των play-off, με τους Σερραίους βεβαίως όσο κερδίζουν να έχουν την ελπίδα ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Super League. Οι συνθέσεις:

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Σουλογάνης, Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης (41' Μαραγκός), Ρεβυθόπουλος, Πλιάγκας, Κάργας, Τριποτσέρης, Χλωρός, Ντόμι (55' Πάτο), Παπαδόπουλος (76' Μπρατσιάνι), Ντόσης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ράνιτς (91' Κασσέρης), Σίμιτς (94' Καρασαλίδης), Τοντόροφ, Κόντος, Μπονέρης (73' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Τσιμίκας.  Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: