Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Λίλα: «Αφιερωμένο σε όλη την ομάδα»

Ο... χρυσός σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα στην μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα Άντι Λίλα, αφιέρωσε το τέρμα σε όλη την ομάδα, όπως και στην πόλη και τον κόσμο.  
Όπως και ο Γιάννης Χριστόπουλος, έτσι και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκαν απόλυτα προσγειωμένοι, παρά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Ο... χρυσός σκόρερ του αγώνα Άντι Λίλα που αναδείχθηκε και πολυτιμότερος της αναμέτρησης ανέφερε μετά το τέλος του ματς: «Δεν έχει σημασία ποιος το πέτυχε το γκολ. Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα , σε αυτούς που ήταν εδώ και σε όσους απουσίαζαν. Το αφιερώνω επίσης στην πόλη και στον κόσμο μας. Κοιτάμε το επόμενο ματς».

Ο Θοδωρής Μπέριος ανέφερε: «Δεν ξέρουμε που το πάει αυτή η ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει πολλή καλά. Θα δούμε. Μακάρι να μπορέσουμε να ονειρευτούμε και πιο υψηλούς στόχους».

Ο Σίμο Ρουμπουλακου τόνισε από την πλευρά του: «Πολύ σημαντικό το γκολ που πετύχαμε στο φινάλε και φυσικά η νίκη. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος την Τετάρτη και να μας δώσει ώθηση ώστε να κάνουμε ακόμη μία νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: