Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Παραιτήθηκε ο Γαμπιεράκης!!

Την παραίτησή του από την ΚΑΕ Ηλυσιακός υπέβαλε ο πρόεδρος, Παντελής Γαμπιεράκης, μετά την ήττα της ομάδας από το Περιστέρι.

Παραιτήθηκε ο Γαμπιεράκης
Ο Παντελής Γαμπιεράκης μετά την ήττα-παραμονή (83-82) του Ηλυσιακού από το Περιστέρι, υπέβαλε την παραίτησή του από την ΚΑΕ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιλισίων κάλεσε όποιον ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί του μέχρι την 20η Ιουνίου, ειδάλλως θα παραμείνει στο πόστο του και την επόμενη σεζόν.

«Παραιτούμαι από πρόεδρος και καλώ όποιον ενδιαφερόμενο επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι τις 20 Ιουνίου, για να του παραδοθούν για μελέτη τα οικονομικά στοιχεία. Εάν, ωστόσο, στις 21 Ιουνίου δεν υπάρξει αποτέλεσμα εγώ πρέπει να πιάσω δουλειά για την επόμενη σεζόν. Δεν θα γίνω φονέας ανθρώπων που αγαπώ. Ο Ηλυσιακός τα προηγούμενα χρόνια σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και οδήγησε σε υποβιβασμό την ΑΕΚ, το Περιστέρι και την Καβάλα. Ας εμφανιστούν όλοι όσοι λένε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Εγώ είμαι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, έχω ευθύνες κι αν δεν βρεθεί άλλη λύση δεν μπορώ να αφήσω έτσι την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Παντελής Γαμπιεράκης.

Για την παραμονή του Ηλυσιακού: «Τρία χρόνια στο χώρο μάς έχει κουράσει να μένουμε στην Α1 στην τελευταία αγωνιστική. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στις δύο ομάδες που πέφτουν και στους ανθρώπους που τις διοικούν, τους Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου και Στέφανο Κιουριτζόγλου. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία στον ΕΣΑΚΕ, στον οποίο είμαστε μια οικογένεια. Με τον κ. Παπακωνσταντίνου της Καβάλας μιλούσαμε συνεχώς καθημερινά στο τηλέφωνο. Οι καιροί που υπήρχαν στο μπάσκετ μεγαλοπαράγοντες έχουν περάσει. Λίγοι έχουμε μείνει και είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίζουμε την προσπάθεια των ομάδων».

Για την απουσία στήριξης: «Όταν επισκέπτομαι το Μαρούσι και το Περιστέρι ζηλεύω τις γηπεδικές εγκαταστάσεις τους. Στον Ηλυσιακό δεν υπάρχει υποστήριξη ούτε από το δήμαρχο ούτε από ένα φίλο της ομάδας να κάνει ένα τραπέζι στους παίκτες. Κάνουμε αγώνα για να βρούμε ακόμα και 50 ευρώ, που κοστίζουν τα DVD, για να κάνουν οι προπονητές τη δουλειά τους».

Για το Περιστέρι: «Εύχομαι στο Περιστέρι να επιστρέψει πιο δυνατό στην Α1. Ζήλεψα την προσπάθειά του. Είχαμε διπλάσιο μπάτζετ από το Περιστέρι, το οποίο όμως μας στρίμωξε στα σχοινιά. Να μιμηθούν και άλλοι τον αγώνα των Παπακωνσταντίνου και Κιουριτζόγλου».

Για τα χρέη του Ηλυσιακού: «Δεν αντέχω να διασύρομαι. Οι 14 άνθρωποι, που διοικούν αυτή τη στιγμή τις ΚΑΕ, είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Στο παρελθόν, όμως, κάποιοι άνθρωποι έχουν λεηλατήσει τις ομάδες. Δεν μπορώ να πληρώνω άλλο τη λεηλασία των άλλων. Ανέλαβα τον Ηλυσιακό για να προστατεύσω το σύλλογο. Οι κίνδυνοι από το παρελθόν είναι πάρα πολλοί. Δεν μπορώ να διασύρομαι σε αστυνομικά τμήματα και εφορίες. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν την προσπάθεια της φετινής σεζόν».

Για το εάν θα ζητήσει κάτι από τους νέους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ: «Το μόνο βέτο που θα θέσω στην επόμενη ιδιοκτησία είναι να παραμείνει ο Δημήτρης Λιόγας στην τεχνική ηγεσία, γιατί το αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: