Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός είναι μικρές ομάδες...»

Ο τραγουδιστής Αγάθωνας έδωσε... ραδιοφωνικό σόου, δηλώνοντας ως  «ο πιο γνωστός Ολυμπιακός της Θεσσαλονίκης» και «κράζοντας» τις υπόλοιπες ομάδες! Ο ρεμπέτης που με το συγκρότημα «Κόζα Μόστρα» εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision μίλησε στον Sentra FM και κάποια στιγμή η συζήτηση γύρισε στα αθλητικά. Ο Αγάθωνας δήλωσε «πάλι καλά που δεν είμαι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ» και τόνισε ότι δεν θέλει το Κύπελλο, το οποίο είναι για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Όταν ρωτήθηκε αν αυτές είναι μικρές ομάδες, απάντησε θετικά και επανέλαβε: «Ναι, είναι μικρές ομάδες!»
«Πέντε χρονών έγινα Ολυμπιακός, που να θυμάμαι πως έγινα. Δεν με έκανε κανείς, αφού κανένας δεν μπορεί να με κάνει τίποτα, είμαι στραβόξυλο. Ό,τι θέλω κάνω. Όταν μεγάλωσα μπορούσα να καταλάβω και μου άρεσε το ρεμπέτικο και έλεγα καλά έκανα, γιατί ρεμπέτικα μπορεί να τραγουδάει μόνο ένας Ολυμπιακός. Ο Τσέρτος πρέπει να τραγουδάει "ριριρίκα" και "δύο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες" και τον ύμνο του Παναθηναϊκού φυσικά», τόνισε! Στη συνέχεια υποστήριξε ότι από τους ρεμπέτες μόνο ο Τσιτσάνης ήταν Άρης και όλοι οι άλλοι Ολυμπιακός.
«Ήμουν ο πιο γνωστός Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι ήταν εκ των ιδρυτών της ΠΕΦΟ Θεσσαλονίκης, στα εγκαίνια της οποίας είχε παρευρεθεί Νίκος Γουλανδρής. Για την ομάδα του είπε: «Πρέπει να κάνει λίγες και καλές μεταγραφές, όχι να αλλάζει η ομάδα κάθε χρόνο. Ο Ολυμπιακός μου αρέσει πάντα, τώρα το αν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο χωράει συζήτηση. Δεν προσέχει τα παιδιά του. Θα είναι έγκλημα να χάσουν τον Φετφατζίδη, είναι ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος που έβγαλε το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον Χατζηπαναγή». Παράλληλα, υποστήριξε ότι παλιότερα πήγαινε και έβλεπε τον Ηρακλή.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι εναντίον του Κυπέλλου, το Κύπελλο είναι για τις μικρές ομάδες. Δεν θέλω να ξαναπάρουμε Κύπελλο, να μην παίζει ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο. Να το δώσουν στον Αστέρα να ησυχάσουμε. Δεν θέλω Κύπελλο, δεν με ενδιαφέρει να είναι Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός αλλά Πρωταθλητής. Κύπελλο να παίρνει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Οι μικρές ομάδες, ναι...»
Αφού χαρακτήρισε κάκιστη τη διαιτησία του Γιάχου στον τελικό Κυπέλλου είπε: «Δεν θέλω αδικίες, να αδικείται μια μικρή ομάδα για να πάρει ο Ολυμπιακός ένα Κύπελλο ακόμα; Εδώ έχω χάσει ολόκληρο πρωτάθλημα μαζί με τον Αλέφαντο, τότε με τον Δούρο».
«Με δύο προπονητές ήμουν στον Ολυμπιακό, δεν μου λείπει κανένας Βαλβέρδε. Ήμουν με τον Μπάγεβιτς και τον Λεμονή. Είχαμε καλύτερες ομάδες, Έλληνες παίκτες, συστήματα. Δεν θέλω στον Ολυμπιακό να παίζει όποιος να 'ναι επειδή θέλει ο προπονητής. Ο Φέργκιουσον έπαιρνε μέτρια παικτάκια και τους έκανε παικταράδες. Όλοι οι άλλοι στην Τσέλσι και τη Σίτι έπαιρναν παικταράδες και είδατε, πήραν από τα τρία το μακρύτερο».
Τέλος, αναφέρθηκε και στον Σαββίδη: «Έχω βάλει στοιχήματα για το πότε θα φύγει και το πως θα φύγει. Με τον ΠΑΟΚ ταίριαξε κανείς; Εδώ έβριζαν τον Παντελάκη, αυτό κι αν είναι ιεροσυλία. Έχουν θεοποιήσει τον Γκαρσία και ξεχνούν ότι από τον ΠΑΟΚ πέρασε ένας Κούδας. Ευτυχώς που δεν είμαι ΠΑΟΚτζής. Ευτυχώς που δεν είμαι και Παναθηναϊκός με όλα αυτά που τραβάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: