Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Συγκάτοικοι Ηρακλής και Απόλλων στην κορυφή

Μεγάλος χαμένος της 40ης αγωνιστικής ήταν τελικά ο Απόλλων που «κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στον Παναιτωλικό και απέκτησε συγκάτοικο την πρώτη θέση αφού ο Ηρακλής νίκησε με 3-1 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και έφτασε τους 71 βαθμούς, όσους έχει και η Αθηναϊκή ομάδα.
Επίσης, καθοριστικό βήμα για την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία έκανε και ο Εργοτέλης καθώς επικράτησε με 3-1 της Παναχαϊκής και πλέον είναι στη δεύτερη θέση έχοντας 70 βαθμούς, έναν λιγότερο από Απόλλωνα και Ηρακλή.
Στην τέταρτη θέση πέρασε ο Ολυμπιακός Βόλου αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πιερικού και προσπέρασε τον Παναιτωλικό που ήρθε ισόπαλος με τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Φωκικός και Λάρισα έμειναν στο μηδέν ενώ το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν και οι Εθνικός Γαζώρου και Ηρακλής Ψαχνών. Ο Βύζας έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία αφού νίκησε στην εκπνοή της αναμέτρησης την Καλλιθέα αι προσπέρασε τον Θρασύβουλο που είχε ρεπό.
Η Καλλονή είχε εύκολο απόγευμα καθώς νίκησε με 3-1 την ήδη υποβιβασμένη Αναγέννηση Επανωμής ενώ ο Πανσερραϊκός επικράτησε εκτός έδρας της Καβάλας παρά τα αρκετά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα χωρίς ωστόσο να έχει πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι οφ.
Τέλος, Η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να πάρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Δόξα Δράμας και έχασε την ευκαιρία να ανέβει περισσότερο στη βαθμολογία και να διεκδικήσει μέχρι τέλους μία από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην πρώτη κατηγορία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-0 (ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ)
ΦΩΚΙΚΟΣ - ΑΕΛ 0-0 (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-3  (Γ.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ )
(39' Βάντερσον σουτ - 41' Ρομάνο σουτ, 43' πεν Γκαντιάγκα, 73' Κοζορώνης σουτ)
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1(«Α. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»)
(30' πεν Σίμιτς)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-1(ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ)
(62' Γαϊδαρτζής σουτ - 36' Γέσιτς σουτ)
ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 3-1(ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)
(28' Κάντζι σουτ, 31', 47' Λεοζίνιο σουτ - 80' Τοπούζης σουτ)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0 (Γ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-1(ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ)
(11' Ισαάκ σουτ, 12', 37' Στεφανίδης σουτ - 24' Άρτσε σουτ)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-2(1ο ΟΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
(47' Παλαιολόγος κεφ, 82' Μπολάτι κεφ)
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-1 (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΓΑΡΩΝ)
(56', 85' Κρολ σουτ & κεφ - 4' Ατματζίδης σουτ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: