Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

“Oυδέν σχόλιο για τη διαιτησία στον τελικό κυπέλλου”

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm” αναφέρθηκε στα επερχόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, χρίζοντας τον φαβορί λόγω εμπειρίας, ενώ δεν θέλησε να κάνει κανέναν σχόλιο ως πρόεδρος της αρκαδικής ομάδας για την καταδικαστική διαιτησία εις βάρος του Αστέρα στον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Πιο συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
Για την ανάκαμψη του Αστέρα μετά το χαμένο τελικό κυπέλλου και την ήττα από τον ΠΑΣ: “Αυτό έλεγε η λογική. Το αφήνουμε όμως στην άκρη και κοιτάμε μπροστά, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, δε λέει κάτι η χτεσινή νίκη. Έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, μετά Θεσσαλονίκη πάλι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι κουρασμένη, από πέρυσι τον Ιούνιο παίζει ο Αστέρας, κοντεύουμε ένα χρόνο στα γήπεδα”.
Για τις ανακατατάξεις στη βαθμολογία των play off: “Αυτός ήταν ο σκοπός της μίνι διοργάνωσης των πλέι οφ. Να υπάρχει αυτή η ανδρεναλίνη και η ανταγωνιστικότητα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά και των υπολοίπων θέσεων”.
Για το ότι έχει εξελιχθεί ο Αστέρας στον “κακό δαίμονα”του ΠΑΟΚ: “Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Μέσα στην έδρα μας τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας με τον ΠΑΟΚ και αυτά κοιτάμε”.
Για το πλεονέκτημα που έχασε ο ΠΑΟΚ και τα επερχόμενα μεταξύ τους παιχνίδια: ” Όντως, ο ΠΑΟΚ απώλεσε το προβάδισμα που είχε αλλά είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και όλα είναι ανοιχτά για τα μεταξύ μας παιχνίδια. Ελπίζουμε να κάνουμε την τρίτη νίκη στην έδρα μας”.
Για την απογοήτευση του κόσμου από την εξέλιξη του τελικού αλλά και την προσέλευση στο παιχνίδι της Τετάρτης: “Σίγουρα, ο κόσμος είχε μεγάλο πάθος και δίψα για το κύπελλο, απογοητεύτηκε από την εξέλιξη αυτού. Πιστεύω, όμως, πως την Τετάρτη επειδή είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θα έχει κόσμο το γήπεδο”.
Για το αβαντάζ του “δικεφάλου” στα play off βάσει εμπειρίας: “Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα στα πλέι οφ και γι’ αυτό έχει το αβαντάζ. Έκανε δύο γκέλες, με κυριότερη τη χτεσινή, αλλά παραμένει το φαβορί γιατί έχει την εμπειρία της διαδικασίας”.
Για την διαιτησία στον τελικό κυπέλλου: “Επειδή προέρχομαι από το χώρο, …ουδέν σχόλιο”.
Για το αν υπάρχει ζήτηση για το προσεχές παιχνίδι αλλά και την χορήγηση εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ: “Ναι, έχουμε ζήτηση για τα εισιτήρια. Και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας ζήτησαν εισιτήρια και τους τα χορηγήσαμε όπως κάθε φορά. Εύχομαι να κερδίσ  Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: