Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

“Δεν αναφέρουμε πουθενά τον ΠΑΟΚ”

 Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας προπονητών, Ηλίας Λογαράς, με αφορμή την ανακοίνωση συμπαράστασης στο Γιώργο Δώνη για τα περιστατικά βίας που κατήγγειλε η δικηγόρος του προσφάτως, φιλοξενήθηκε στον “Arena 89.4 fm”, για την κοινοποίηση αυτών των περιστατικών -βάσει αναφορών της Αστυνομίας όπως τόνισε- στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία προπονητών, ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως δεν αναφέρουν πουθενά τον “δικέφαλο” ούτε εμπλέκουν τον επίσημο ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:
Για τη μη αναφορά του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί: “Κατ’ αρχάς να πω, πως σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ και την ομάδα του και τα όσα έχει προσφέρει και μας αντιπροσωπεύει επάξια και στην Ευρώπη. Απορώ γιατί έχει προκληθεί τόσος ντόρος, διότι εμείς ποτέ και πουθενά δεν αναφέραμε την λέξη “ΠΑΟΚ”.
Δεν κατηγορήσαμε τον επίσημο ΠΑΟΚ, δεν εμπλέκεται πουθενά. Εμείς απλώς καταδικάζουμε ενέργειες σε βάρος του Γιώργου Δώνη, με βάση τα όσα έχουμε πληροφορηθεί από στοιχεία της αστυνομίας και τον υπερασπιζόμαστε ως ομοσπονδία. Τίποτε άλλο”.
 Για τη κοινοποίηση των περιστατικών στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία: “Είμαστε μέλος της ευρωπαϊικής ομοσπονδίας προπονητών και είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε οτιδήποτε γίνεται στις σχέσεις μας με τους προπονητές, με την ΕΠΟ και με όλους τους υπόλοιπους. Στην επιστολή και κοινοποίηση μας στην ευρωπαική ομοσπονδία δεν θα αναφέρουμε τίποτα για τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει και δε θα υπάρχει η λέξη “ΠΑΟΚ”. Μόνο όσα αναφέρονται από τα στοιχεία της αστυνομίας”.
  Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: