Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Ανοίγει φάκελος για τα χρέη της ΑΕΚ!!

Το δικαστικό τμήμα της ΦΑΕ Αθηνών έχει αποστείλει σχετικό φάκελο προς την οικονομική εισαγγελία, προκειμένου να επιληφθεί πάραυτα για οφειλές της ΑΕΚ προς το Δημόσιο από το 1990 μέχρι σήμερα ένεκα του άρθρου 44.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» στο «στόχαστρο» του Δημοσίου βρίσκονται συνολικά 22-23 άτομα, τα οποία είχαν δικαίωμα υπογραφής στις εκάστοτε διοικήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η πρώτη φουρνιά κλητεύσεων που είναι 12-13, περιλαμβάνει ποινικές διώξεις ή σημειώματα καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών προ κατάσχεσης, επιδόθηκε στους έχοντες ευθύνη.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρώην παράγοντας της ΑΕΚ επισκέφτηκε το τελευταίο διάστημα τρεις φορές τη ΦΑΕ Αθηνών για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ η εξαγγελία περί πτώχευσης έχει κάνει το Δημόσιο να «αγριέψει» περισσότερο.

Το Δημόσιο για αυτό το λόγο δεν έχασε χρόνο και εξέδωσε εντολή κατάσχεσης όλου του ποσού από τη χορηγική σύμβαση της ΑΕΚ με την ΟΠΑΠ Α.Ε, ένεκα του υπολοίπου αποπληρωμής της δόσης (Σεπτέμβριος 2012) που αφορά το άρθρο 44, αλλά και για το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: