Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Βαθιά το χέρι στην τσέπη!!

Πριν από μερικές μέρες στην Τούμπα έγινε μια σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον Τσιστιακόφ τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα και ακολούθησε μια ακόμη με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Άλκη Μαυροφρύδη. Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν είναι και το πώς θα κυμανθεί το μπάτζετ της νέας περιόδου με εντολή Σαββίδη. Πέρσι για την πρώτη ομάδα το μπάτζετ πλησίαζε τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος αυτό θα διπλασιαστεί αλλά υπάρχει η προοπτική να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ουσία είναι μια: η περίοδος των ισχών αγελάδων πέρασε χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Σαββίδης είναι έτοιμος να σπαταλήσει χρήματα δεξιά και αριστερά. Άλλωστε γι? αυτό το λόγο στην ΠΑΕ είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές τους τόσο για το θέμα του προπονητή όσο και για εκείνο των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην Τούμπα για να ενισχύσουν την ομάδα. Γνωρίζουν όμως πλέον πως το καθαρό ποσό είναι τα 13 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που θα επενδυθούν στα τμήματα υποδομής.

Με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο έγινε μια πρώτη κουβέντα προχθές και θα ακολουθήσουν και άλλες. Συνολικά το μπάτζετ για το ποδοσφαιρικό τμήμα (πρώτη ομάδα και τμήματα υποδομής) θα αγγίξει τα 25 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τους φόρους. Πόσα χρήματα όμως είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για τον προπονητή ο Ιβάν Σαββίδης. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει δώσει οδηγίες σε Ζαγοράκη Τσιστιακόφ και Βρύζα για ένα ποσό που θα αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή των συνεργατών του νέου τεχνικού. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: