Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Μαύρη μέρα» για την Ντιναμό Κιέβου!!

Εκτός Champions League, ύστερα από το 1992, έμεινε η Ντιναμό Κιέβου, η οποία ηττήθηκε 3-2 από την Ταβρίγια, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος.

«Μαύρη μέρα» για την Ντιναμό Κιέβου!
Ιστορικός… αποκλεισμός! Μετά την ήττα (3-2) από την Ταβρίγια για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος, η Ντιναμό Κιέβου απέχει πλέον έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση και τη Μέταλιστ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League! Έτσι, η ομάδα του Όλεγκ Μπλαχίν δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά το 1992!

Μόλις στο τέταρτο λεπτό, η Ταβρίγια πήρε το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Ναζαρένκο, με τον Ιντέγιε να φέρνει το ματς στα ίσα στο 27’ και το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πέρασαν πάλι μπροστά με νέο πέναλτι από τον Γκαντζίεφ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρκο Νε, να τους δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 68’. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Όλεγκ Μπλαχίν ήταν να διαμορφώσει το τελικό 3-2 με τον Γιαρμολένκο στο 76ο λεπτό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: