Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Πρέπει να φύγουν οι περισσότεροι»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, κλήθηκε να σχολιάσει στον “Arena 89.4 fm” την τρομερά απογοητευτική παρουσία του “δικεφάλου” τη φετινή σεζόν και κυρίως στα σημαντικά παιχνίδια, λέγοντας χαρακτηριστικά για το χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που παρακολούθησε από την Τούμπα, πως “η εικόνα μας… αποστόμωσε. Δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι, αυτό μπορούν να παίξουν”.
Επίσης, υπογράμμισε με στόμφο πως δεν υπάρχει προσωπικότητα μες στην ομάδα και πολλοί παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν και να έρθουν αρκετοί υψηλού επιπέδου, με μεγάλη προσωπικότητα, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να αλλάξει σελίδα.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε είναι τα εξής:
  Αρχικά, επεσήμανε: “Δεν σχολιάζαμε κάτι, η εικόνα μας… αποστόμωσε. Εγώ πιστεύω αυτές είναι οι δυνατότητες των παικτών του ΠΑΟΚ. Αυτό μπορούν, αυτό παίζουν. Για το πάθος δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η ομάδα πάντα έβγαζε έναν εγωισμό, ένα πάθος, μια τρέλα. Αυτά δεν τα βγάζει κανείς. Η ποιότητα είναι μέτρια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εικόνα, την αδιαφορία, ενώ τους παρέχονται όλα”.
 Για το πως ερμηνεύει την κακή παρουσία των παικτών του “δικεφάλου”: “Δεν τους κεντρίζει και πολύ το ενδιαφέρον η ομάδα. Του στυλ, δηλαδή “ερχόμαστε, φεύγουμε, γεια σας”. Το αποκορύφωμα της φετινής κακής εικόνας του ΠΑΟΚ ήταν στον επαναληπτικό της Τρίπολης, δεν ήταν η χτεσινή. Δε λέει τίποτα μπροστά στον ΠΑΟΚ ο Αστέρας ως μέγεθος, αλλά δεν κάναμε τίποτα και χάσαμε το μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς”.
 Για το τι πρέπει να γίνει από ‘δω και πέρα: “Σα να μην τους λέει πολλά πράγματα η παρουσία τους στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ο κος Σαββίδης ο οποίος φροντίζει για όλα σε οικονομικό και οργανωτικό επίπεδο, αλλά φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει. Οι παίκτες από το καλοκαίρι θα επιθυμούν διακαώς να έρθουν στον ΠΑΟΚ και αυτοί δεν κάνουν τίποτα. Πρέπει να φύγουν οι περισσότεροι, δε θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα.
  Aποψη μου είναι πως πρέπει να τελειώσει η σεζόν, να φύγουν πολλοί παίκτες, που δεν έχουν προσωπικότητα. Ήρθε ο Κατσουράνης και είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα. Πρέπει να έρθουν παίκτες με προσωπικότητα, υψηλού επιπέδου, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να αλλάξει σελίδα”.
  Για το Σαλπιγγίδη και τη δικιά του μέτρια παρουσία στα τελευταία παιχνίδια, παρ’ ότι έχει προσωπικότητα: “Ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα και αξία, αλλά φαίνεται πως έχει παρασυρθεί και αυτός στο γενικό κακό που κυριαρχεί στην ομάδα”.
 Για το νέο προπονητή που πρέπει να προσληφθεί: “Θα πρέπει να έρθει ένας μεγάλος προπονητής, με προσωπικότητα, ένα μεγάλο όνομα, που θα χτίσει μια καλή ομάδα”.
 Για το αν περίμενε να έχει αυτή την εξέλιξη η σεζόν: “Σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα. Έλεγα μέσα μου και ήξερα πως έχει συγκεκριμένες δυνατότητες, αλλά πίστευα πως στα μεγάλα παιχνίδια, του κυπέλλου και των play off θα παρουσίαζαν την εικόνα που έπρεπε, αλλά ήταν απογοητευτική”.
 Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι στη συνέχεια των play off: “Δεν υπάρχει κάτι να ελπίζεις. Μια δόση τύχης, μια άσχημη μέρα του αντιπάλου, μια αναλαμπή ενδεχομένως. Κλειδί είναι το παιχνίδι της Τετάρτης, εκεί θα φανεί αν μπορεί να αλλάξει κάτι”.
  Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: