Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τώρα ποιος φταίει πάλι στον ΠΑΟΚ;

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ.

Τώρα ποιος φταίει πάλι στον ΠΑΟΚ;
Οσο περνούν οι μέρες τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ομάδα δίχως αρχή και τέλος. Το σημαντικότερο; Δίχως πίστη και αυτοπεποίθηση. Λες και έχασε τον στόχό του. Δεν υπάρχει λόγος. Ψάχνεις να βρεις την αιτία και δεν μπορείς. Με κάτω τα χέρια έχασε και στο Περιστέρι και τώρα από τον μισό ΠΑΣ στην Τούμπα.

Εφυγε ο Πάμπλο Γκαρσία, έξω και ο Δώνης. Πλήρωσαν την κόντρα τους, αλλά ο ΠΑΟΚ προκοπή δεν είδε. Το τελευταίο τρίμηνο πάει από το κακό στο χειρότερο. Τώρα ποιος φταίει; Μιλάει, φωνάζει ο Σαββίδης, αλλά τίποτα. Ο κόσμος είναι έξω φρενών μα ότι κι να πεις, αν ο παίκτης δεν έχει καλή ψυχολογία δεν γίνεται τίποτα. Από απόλυτο φαβορί για τη δεύτερη θέση και τα όνειρα για το σεντόνι καταντά να είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Στα πιο εύκολα πλεϊ οφ από πλευράς ονομάτων.

Δίχως το φάντασμα του Παναθηναϊκού, μήτε τη φανέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κάνει περίπατο. Ακόμη κι ο Αστέρας με το αριστερό ξεκίνησε μετά την ήττα του στον τελικό του κυπέλλου. Τι άλλο έπρεπε να γίνει ώστε να κάνει κάτι καλό η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πήγε ο ΠΑΣ με μισή ομάδα και έκανε διπλό. Δεν τελείωσε τίποτα. Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ακόμη και τώρα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.

Ο κανονικός ΠΑΟΚ. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΠΑΟΚ. Είναι κάτι άλλο, βγαλμένο από τα απολιθώματα της κακής ιστορίας του. Οσο κι αν μιλήσει ο Σαββίδης όσο κι αν βρίζει ο κόσμος τη λύση μπορούν να τη δώσουν μόνο οι παίκτες. Ας κάτσουν να τα βρουν μεταξύ τους και να παίξουν όπως μπορούν. Εκτός κι αν βολεύονται με την απλή έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι και θέμα φιλοδοξιών κάποιες φορές. Με τα όσα δείχνουν τον τελευταίο καιρό δεν έχουν καμία απολύτως. Αντίθετα ο ΠΑΣ είναι φουριόζος. Πιστεύει και δεν φοβάται κανέναν. Aυτή είναι και η μεγαλύτερη του επιτυχία. Δεν πάει χαμένος πουθενά. Ακόμη κι αν δεν έπαιξε καλά, όπως τόνισε ο προπονητής του, πέρασε με διπλό από την Τούμπα. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ, το έκανε αέρα η ομάδα του Χριστόπουλου.

Γιατί μας προκαλεί έκπληξη; Ο ΠΑΣ είναι συνεπής και έχει πίστη στο πλάνο του. Απέκτησε νοοτροπία νικητή αφού αποφάσισε να πετάξει από πάνω την βολική ταυτότητα του θύματος και της βολεμένης ομάδας. Μια τέτοια έχει πάνω του τώρα ο ΠΑΟΚ...Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: