Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Το repeat η Άντερλεχτ!!

Πρωταθλήτρια Βελγίου για δεύτερη συνεχόμενη φορά και 32η στην ιστορία της αναδείχτηκε η Άντερλεχτ μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Ζούλτε- Βάρεγκεμ στην τελευταία αγωνιστική.

Το repeat η Άντερλεχτ
Στο… θρόνο της παρέμεινε η Άντερλεχτ. Οι «μωβ» αναδείχτηκαν πρωταθλητές Βελγίου για δεύτερη συνεχόμενη φορά κάνοντας έτσι το repeat και πλέον έφτασαν τις 32 «κούπες».

Το σύνολο του Τζον Βαν ντε Μπρομ ήθελε νίκη ή ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στη Ζούλτε- Βάρεγκεμ, η οποία μόνο σε περίπτωση «διπλού» θα κατακτούσε το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν προηγηθούν στο 56’ με τον Νάεσενς και να κάνουν όνειρα τίτλου. Ωστόσο, δεν κράτησαν για πολύ, αφού ο Μπίλια είχε διαφορετική άποψη. Έτσι, ο Αργεντινός με δικό του τέρμα στο 59’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ χαρίζοντας άλλο ένα τρόπαιο στην ομάδα του.

Στα άλλα ματς της τελευταίας αγωνιστικής η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Γκενκ. Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το ματς ανάμεσα στην Σταντάρ Λιέγης και τη Λόκερεν με τους γηπεδούχους να νικάνε με σκορ 4-3.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: