Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Είπε το «ναι» στον Πλατανιά ο Μπέλιτς!!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν πριν μερικούς μήνες στον Πλατανιά Χανίων, ο Νίκολα Μπέλιτς, φαίνεται ότι έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον Άγγελο Αναστασιάδη ότι αξίζει να βρίσκεται στον σύλλογο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στον Μπέλιτς έγινε πρόταση για ανανέωση συνεργασίας, την οποία ο Σέρβος αποδέχθηκε και κατά συνέπεια «κλείδωσε» η δική του παραμονή στην ομάδα των Χανίων.

Ένας από τους παίκτες που επίσης συζήτησε με τους διοικούντες του Πλατανιά και φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση παραμονής, είναι ο Πέτρος Κανακούδης που έκανε μία αρκετά καλή σεζόν και υπολογίζεται κανονικά από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Πάντως, η απάντηση του Κανακούδη δεν φαίνεται ότι θα έρθει άμεσα, καθώς ο 28χρονος αμυντικός, θέλει να εξετάσει και κάποιες ακόμη προτάσεις που θα έρθει στα χέρια του.

Στο μεταξύ, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που δεν υπολογίζεται από τον κ. Αναστασιάδη, δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιο του, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στο ποσό της αποζημίωσης, με τον Κάλαϊτζιτς να έχει υπογράψει επέκταση συνεργασίας στα μέσα της χρονιάς και κατά συνέπεια να απαιτεί τώρα ένα σημαντικό ποσό. Εντός των ημερών, αναμένεται και η οριστική απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη στην διοίκηση του Πλατανιά, που ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του στον πάγκο, χωρίς όμως να είναι κάτι δεδομένο αυτή την στιγμή.  Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: