Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Φευγάτος» ο Σαρ!!

Τάσεις φυγής από τον ΟΦΗ παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες ο Μοχάμεντ Σαρ, παρά τα όσα… αντίθετα γράφονται σε μερίδα του Τύπου.

«Φευγάτος» ο Σαρ
Μπορεί τα ρεπορτάζ του ΟΦΗ να τονίζουν πως ο Μοχάμεντ Σαρ θα είναι από τους πρώτους παίκτες που θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ομάδα, όμως ο ίδιος φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι με το ένα πόδι εκτός Ηρακλείου, αφού παρουσιάζεται απογοητευμένος για αρκετούς λόγους.

Όπως τονίζεται από το στενό περιβάλλον του παίκτη, η οικονομική κατάσταση του συλλόγου, σε συνδυασμό με την χαμηλότερη, σε αποδοχές, πρόταση για ανανέωση που του έγινε τον κάνουν να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Σε αυτό συνυπολογίζεται και ένα ποσό που του χρωστάνε οι Κρητικοί, από την περασμένη σεζόν.

Παράλληλα, πληροφορίες από το Ηράκλειο κάνουν λόγο για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο ναι μεν δεν τον αναγκάζει να φύγει, είναι όμως αρκετά σημαντικό για να τον… σπρώξει μακριά από την Κρήτη.

Από την άλλη πλευρά, τόσο η διοίκηση όσο και ο Παύλος Δερμιτζάκης θα ήθελαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον παίκτη και την επόμενη σεζόν, παρά τα… «σύννεφα» που φαίνεται να υπάρχουν.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι σημαντικές για την έκβαση της υπόθεσης, με τον παίκτη να έχει εκ νέου συναντήσεις, τόσο με την διοίκηση όσο και με τον «Δέρμι», προκειμένου να πειστεί να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: