Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Μπενίτεθ ο εκλεκτός της Νάπολι!!

Ο Ισπανός τεχνικός που αποχωρεί από την Τσέλσι είναι αυτός που θέλουν οι Παρτενοπέι για αντικαταστάτη του Ματσάρι.

Χαμός στις εξελίξεις με τους προπονητές για τη νέα σεζόν σε όλη την Ευρώπη, με μία κίνηση να μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Οπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές από την Ιταλία, στην Νάπολι γνωρίζουν ότι εκτός μεγάλης ανατροπής ο Βάλτερ Ματσάρι θα αποχωρήσει από το «Σαν Πάολο» και έχουν ήδη βρει ποιον θέλουν για αντικαταστάτη.
Αυτός είναι ο Ράφα Μπενίτεθ που πριν μερικές μέρες οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Europa League και για χάρη του ο πρόεδρος, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στο Λονδίνο για να πείσει τον Ισπανό να αναλάβει τα ηνία των Βεζουβιάνι.
Οι επαφές αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αίσιο τέλος, η Νάπολι θα κινηθεί για τον τεχνικό της Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, αν και ο πρόεδρός της, Τζανπάολο Πότσο, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει από το «Φρίουλι».
Οσον αφορά τον Ματσάρι, το μέλλον του μπορεί να βρίσκεται σε πολλά μέρη. Ο ίδιος πάντως φαίνεται πως ενδιαφερόταν να καθίσει στον πάγκο της Ιντερ (;), όμως μετά την επιβεβαίωση Μοράτι για το ότι θα κρατήσει τον Στραματσιόνι, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να περιμένει. Οι συζητήσεις που υπήρξαν με την Ρόμα δεν ενθουσίασαν καμία από τις δύο πλευρές, ενώ ανοικτό παραμένει το παράθυρο για την Μίλαν σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Μέσα σε όλα, έχει στα χέρια του πρόταση από την Ανζί, υπάρχει σενάριο για την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο Αντσελότι οδεύει προς Μαδρίτη, ενώ είναι ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο να μην προπονήσει καμία ομάδα για έναν χρόνο.
Οσον αφορά τον Μπενίτεθ, αν πει το «ναι», μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την Τσέλσι και την ευρωπαϊκή κούπα, θα επιστρέψει στην Ιταλία από την οποία δεν πρέπει να έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις αφού απολύθηκε κακήν κακώς το 2010 από τους Νερατζούρι μετά από ένα τραγικό ξεκίνημα στην Serie A.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: