Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Και τώρα πάνε όλοι Βόλο!!

Παλμός, διάθεση και "δίψα" για νίκη, για άνοδο, για επιστροφή. Ένα ακόμη... απολαυστικό "πάρτι", άλλη μια συγκλονιστική συμπαράσταση, άλλη μια νίκη, ακόμη ένα 90λεπτο που πέρασε και διαγράφηκε με χαμόγελα από την αντίστροφη μέτρηση για την αγωνιστική επιστροφή του Ηρακλή, εκεί απ' όπου αποβλήθηκε ετσιθελικά και εξωαγωνιστικά.

Και χθες ο κόσμος στις κερκίδες του Καυτανζόγλειου ήταν απολαυστικός, ξεσπώντας στο δεύτερο μέρος και δείχνοντας την ανυπομονησία του να περάσει θετικά η "μεγάλη εβδομάδα" που ξεκινά από σήμερα, ώστε να επικυρωθεί η επαναφορά του Ηρακλή στη θέση του.

Με τους οργανωμένους και την Αυτόνομη Θύρα 10 μπροστάρηδες και πάλι και όλο το γήπεδο όρθιο ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος να συμμετέχει ενεργά και να αναγκάζει άπαντες να κοιτούν τις κερκίδες αντί για τον αγωνιστικό χώρο (!), ο λαός του Ηρακλή έδωσε ακόμη ένα ρεσιτάλ στην κερκίδα. Άλλο ένα "πάρτι". Το προτελευταίο στο Καυτανζόγλειο, όπου το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή. Υπάρχει όμως ακόμη κι ένα νωρίτερα...

Δεν θα τον αφήσουν μόνο

Το τραγούδησαν και χθες και μάλιστα παρατεταμένα. "Δε θα 'σαι μόνος σου ποτέ Ημίθεε". Κι όπως όλα τα συνθήματα, έτσι κι αυτό, δεν είναι τυχαίο. Θα βρει εφαρμογή σε ακόμη ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε ήδη από την... προηγούμενη εβδομάδα πως δεν θα δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Ηρακλή, όμως φαίνεται πως αυτό δε σημαίνει ότι στο Πανθεσσαλικό δεν θα υπάρχει κυανόλευκο χρώμα! Ο ξεσηκωμός στις τάξεις των οπαδών του Ημίθεου είναι ήδη πολύ μεγάλος και αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος στο Πανθεσσαλικό την Τετάρτη παρ' ότι δεν χορηγήθηκαν εισιτήρια "κυανόλευκους". Το ενδεχόμενο να ανοίξει το πέταλο των φιλοξενούμενων δε μπορεί να αποκλειστεί από τη στιγμή που αναμένεται σημαντική παρουσία οπαδών του Ηρακλή στο Βόλο. Απεναντίας ίσως να αποτελεί την πιο ασφαλή λύση προκειμένου να μην προκύψουν προβλήματα. Η πρόθεση για μετάβαση στο Βόλο πάντως είναι δεδομένη και αναμένεται να γίνει πράξη μεθαύριο το απόγευμα.
 Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: