Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Να τελειώνει η παρωδία!!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για το πώς ο Χριστόπουλος έκανε πλάκα στο συνονθύλευμα του ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές που έβαλαν θηλιά στην ομάδα, για το ποιοι κάνουν τουρισμό και το τι πρέπει να κάνει ο Σαββίδης... Αυτή η μεικτή δανεικών, φευγάτων και πρώην ποδοσφαιριστών, είναι γεγονός πως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ομάδα. Και το αστείο της υπόθεσης, είναι πως ο Χριστόπουλος τους έκανε και πλάκα. Έβαλε μισή βασική ομάδα και την άλλη μισή κάτι από άγνωστες λέξεις, πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και το πήρε από μία στημένη μπάλα του Ντε Βισέντι που είχε μπει στο 86΄. Τον ξεκούρασε κιόλας.
Η ουσία των πραγμάτων είναι πως ο σχεδιασμός του Γενάρη γύρισε μπούμερανγκ στην ομάδα. Αντί να βοηθήσουν οι μεταγραφές, είναι αυτές που βάζουν τη θηλιά στον λαιμό της. Δεν θα σταθώ στην – άλλη μία – γκέλα του Σίλντεφελντ που στο ημίχρονο άλλαξε παπούτσια προφανώς για να πατάει καλύτερα και τελικά γλίστρησε, ούτε στο ότι ο Καμαρά έπαιζε για την πάρτη του σε βαθμό τέτοιο που να αφήνει φάση επειδή δεν πήρε την μπάλα στους χρόνους που ήθελε.
Το πώς προγραμματίστηκε η ομάδα από το καλοκαίρι το γνωρίζουμε καλά. Με μείον πέντε εκατ. ευρώ μπάτζετ, με δύο μεταγραφές της τελευταίας στιγμής μετά από πωλήσεις, με έναν καινούργιο προπονητή που ήθελε να περάσει τα δικά του.
Τελικά, ο προπονητής δεν πέρασε τα δικά του και όταν αποφασίστηκε να τον υποστηρίξουν του έφεραν δανεικούς που μάλλον γνωρίζουν πως δεν θα μείνουν το καλοκαίρι.

Από τη μία λοιπον, Σίλντεφελντ, Κουμαλό, Ολίσε και Καμαρά κάνουν τουρισμό, από την άλλη Έτο, Φωτάκης, Ρομπέρ και άλλοι είναι φευγάτοι. Μαζί με κάποιους που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν είναι σίγουροι πως θα μείνουν, δημιουργείται το συνονθύλευμα.
Πήγαινε τώρα στη Τρίπολη, να πάρεις αποτέλεσμα τη στιγμή που δεν κατάφερες να κερδίσεις τον Μπέριο, τον Οικονόμου, τον Βίλα στα χαφ, τον Νικλιτσιώτη και τον Ρουμπουλάκου. Πήγαινε να γελάσει όλη η Ελλάδα.
Ο Γεωργιάδης όταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να γίνει και να λειτουργήσει ως ομάδα αυτό το πράγμα, αναφέρθηκε σε λάθη που έγιναν και όλοι μαθαίνουν. Η ηγεσία, ο Σαββίδης δηλαδή, γνωρίζει πως έγινε η διαχείριση στα μέσα της σεζόν και θα πρέπει ή να χρεώσει κάποιον ή να αναλάβει τις δικές του ευθύνες. Αυτή η παρωδία πρέπει να λάβει τέλος.
Συγκεκριμένοι άνθρωποι που θα βγάλουν ένα ξεκάθαρο πλάνο, το οποίο θα ακολουθηθεί κατά γράμμα και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να γίνει μία κανονική ομάδα και όχι ένα μείγμα συμπλεγματικών.
Για τα Γιάννενα τα έχω γράψει, συνεχίζω να θεωρώ κορυφαίο προπονητή της σεζόν τον Χριστόπουλο και αν του ξαναβγεί αυτό το ακραίο ροτέισον σε δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι, τότε θα τερματίσει και πρώτος.
Αν και μέχρι στιγμής, τα όσα κατάφερε τον στέλνουν στη κορυφή της τρέχουσας σεζόν.
Πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: