Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Μέσα στην εβδομάδα ξεκαθάρισμα με όλους!!

Ένας μήνας έχει περάσει περίπου από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα και στην Βέροια υπάρχει νηνεμία. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ολοκλήρωσε… τον κύκλο του στην ομάδα, που πορεύεται ακόμη χωρίς νέο προπονητή και προς το παρόν μετράει απλώς απώλειες σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό της.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν ήταν γνωστό πως θα κατηφορίσει στον Πειραιά, ο Μοκάκε δεν υπολογιζόταν για την επόμενη σεζόν, ο Κόστλι έχασε κάθε ελπίδα παραμονής, ενώ και με τον Λόπεζ η κατάσταση οδηγείται στα άκρα, την ώρα που δεν υπήρχε καν σκέψη ανανέωσης για τον Σήφη Δασκαλάκη και φεύγει και ο Καλογέρης.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει στις προθέσεις του να πάρει προπονητή, πριν κλείσει τα θέματα των ανανεώσεων και πιθανώς πριν ολοκληρώσει και κάποιες μεταγραφές.

Κι επειδή ήδη κοντεύει να εξελιχθεί σε σήριαλ το θέμα των ανανεώσεων, φαίνεται αποφασισμένος να κλείσει όλα τα ζητήματα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να γνωρίζει με ποίους θα πορεύεται και σε ποίους θα μπορεί να υπολογίζει.

Πρώτα οι Καλί, Ορέστες και Μπάρμπας

Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει, αλλά συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί. Για την Βέροια το ζητούμενο είναι να διατηρήσει τον βασικό της κορμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καλί και ο Ορέστες θα είναι οι πρώτοι που θα κληθούν να τελειώσουν με τις συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να ζητάει άμεση απάντηση. Με τον Ορέστες φάνηκε αρχικά να υπάρχει μία οικονομική διαφορά, ενώ σε ότι αφορά τον Καλί, φαίνεται πως τον έχουν πλησιάσει και άλλες ομάδες και αυτό τον έχει βάλει σε σκέψεις. Μάλλον ευκολότερα θα είναι τα πράγματα για τον Μπάρμπα, που έχει την διάθεση παραμονής, ενώ η Βέροια θα αποφασίσει και για τον Ηλία Ιωάννου.

Είναι πάντως προφανές, ότι η αρχή θα γίνει από την αμυντική γραμμή με ότι αυτό συνεπάγεται για το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης χρονιάς, που είναι δεδομένο ότι πρέπει να έχει σημαντική ενίσχυση μεσοεπιθετικά.  Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: