Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στον δρόμο της αποχώρησης ο Λουσέρο!

Ήταν ξεκάθαρο πως για τον Πανθρακικό, η υπόθεση παραμονής του μεγαλύτερου κομματιού του ρόστερ, δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση.

Κι αυτό γιατί τα συμβόλαια πολλών ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται και κατά συνέπεια θα έπρεπε να έρθουν σε συμφωνία με αρκετούς, πράγμα όχι και τόσο εύκολο, από την στιγμή που δεν υπάρχει η πρόθεση αυξήσεων, αλλά πιθανώς και το αντίθετο. Με τον Μουνάφο τα πράγματα είναι ήδη δύσκολα, όπως σημειώναμε και στο χθεσινό φύλλο, όμως δεν είναι ο μοναδικός που βλέπει προς τον δρόμο της εξόδου.

Ο Άντριαν Όσκαρ Λουσέρο, έχει επίσης έρθει σε μία πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του Πανθρακικού και όπως τουλάχιστον φάνηκε από τις πρώτες αυτές συνομιλίες, δεν υπάρχει ιδιαίτερη προσέγγιση, με τον Αργεντίνο να έχει στο μυαλό του και κάποιες άλλες ομάδες. Ο Λουσέρο, φερόταν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατρόμητου, μέχρι και πριν λίγο καιρό, όμως σε γενικές γραμμές, αφήνει να διαρρεύσει πως θέλει να δοκιμάσει μία διαφορετική πρόκληση στην καριέρα του, μετά από παρουσία μίας σεζόν στην ομάδα του Πανθρακικού. Αναμφίβολα θα είναι πλήγμα και μία δική του πιθανή αποχώρηση, με την διοίκηση του Πανθρακικού να έχει βεβαίως καθοριστικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες, όταν και θα κληθούν να μιλήσουν ποδοσφαιριστές, όπως ο Μακρυδημήτρης ή ο Μπαϊκαρά που επίσης υπολογίζονται για την επόμενη χρονιά.

Θετική διάθεση από τον Λαδάκη

Από την άλλη πλευρά πάντως, υπάρχουν και οι παίκτες που χωρίς καν να έχουν μπει σε αναλυτικές συζητήσεις με την διοίκηση του Πανθρακικού, δείχνουν την διάθεση να παραμείνουν στην ομάδα. Ο Αντώνης Λαδάκης είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, καθώς μετά από αρκετά χρόνια πια στην ομάδα της Κομοτηνής, δείχνει πως είναι ικανοποιημένος και δύσκολα θα αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Με την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα υπάρξει και η οικονομική συμφωνία με τον έμπειρο μέσο.

«Χτενίζει» την ελληνική αγορά ο Μάντζιος

Στο μεταξύ, ο Άκης Μάντζιος, περιμένει από την μία πλευρά τις εξελίξεις με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, όμως από την άλλη έχει κατά νου και τις μεταγραφές, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα είναι ελεύθεροι και είναι πολύ πιθανό να απασχολήσουν τον Πανθρακικό. Ήδη, ο Έλληνας τεχνικός «χτενίζει» την ελληνική αγορά και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει από την δική του πλευρά μία λίστα με ποδοσφαιριστές που έχουν την εμπειρία της Super League και θα εισηγηθεί να αποκτηθούν. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της απόκτησης ή όχι του Ολλανδού Χέφντρααντ που άφησε καλές εντυπώσεις στα δύο φιλικά παιχνίδια που αγωνίστηκε.  Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: