Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΕΚ… ολοταχώς!!

Τις διαδικασίες «αναγέννησης» της ΑΕΚ δρομολογούν ΠΑΕ και Ερασιτεχνική. Το προσωρινό Δ.Σ. της εταιρείας κι εκείνο του σωματείου προχωρούν ολοταχώς από Δευτέρα τις διεργασίες για την επόμενη μέρα.

ΑΕΚ… ολοταχώς
Σε ρυθμούς επανεκκίνησης κινείται και πάλι από αύριο η ΑΕΚ. Τόσο σε επίπεδο ΠΑΕ, όσο και σ’ εκείνο της Ερασιτεχνικής, οι αρμόδιοι θα συνεχίσουν τη δουλειά, ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Καταρχάς το πρωί λοιπόν, οι Ανδρέας Δημητρέλος και Αλέξης Αλεξίου θα συναντηθούν στα Σπάτα και μαζί με τους Παναγιώτη Βαλασόπουλο και Χάρη Γρηγορίου θα δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις για την εκκαθάριση της εταιρείας.

Άλλωστε είναι δεδομένη η πρόθεση να μη χαθεί καθόλου χρόνος μετά τη Γενική Συνέλευση (που θα την αποφασίσει οριστικά στις 7 Ιουνίου) και να ολοκληρωθεί πριν το τρίμηνο που προβλέπεται από το νόμο.

Εκτός της ΠΑΕ όμως -το προσωρινό Δ.Σ. της οποίας βρίσκεται φυσικά σε πλήρη συνεννόηση για τις κινήσεις του με την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη- ζυμώσεις θα υπάρξουν τη Δευτέρα και στην Ερασιτεχνική.

Κι αυτό διότι για το απόγευμα έχει οριστεί έκτακτο Δ.Σ. του σωματείου, με θέματα την έγκριση του διοικητικού και του οικονομικού απολογισμού της χρονιάς -αλλά κυρίως τον ορισμό ώρας και τοποθεσίας των εκλογών της 9ης Ιουνίου και την προκήρυξη της επόμενης Γενική Συνέλευσης.

Μετά το τέλος του, δε, θα οριστεί κι επισήμως η δυνατότητα κατάθεσης ψηφοδελτίων, με εκείνο που θα ηγείται ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος (και θα έχει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη) να βρίσκεται στην τελική φάση της στελέχωσής του και να αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι την Τρίτη.
Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: