Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Θέλει Φορτούνη-Επιστρέφει ο Μαλεζάς!!

Η επαναγορά του Στέλιου Μαλεζά από την Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν σοβαρά στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες του Arenafm.gr αναφέρουν ότι ο 28χρονος διεθνής στόπερ είναι θετικός σε μια τέτοια εξέλιξη, αν και θα ήθελε κάποιο χρόνο για να τσεκάρει και τις προοπτικές παραμονής του στη Μπουντεσλίγκα με την φανέλα άλλης ομάδας.
Πέρυσι υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών στη Φορτούνα, αλλά με ειδικό όρο που προέβλεπε ότι σε περίπτωση υποβιβασμού της Γερμανικής ομάδας θα είχε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος εάν καταβάλλει ρήτρα ύψους 500.000 ευρώ. Όσο δηλαδή τον πούλησε και ο ΠΑΟΚ πέρυσι το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για στόπερ και ο Μαλεζάς σε κάθε περίπτωση είναι ένας από τους υποψήφιους στόχους.
Στο στόχαστρο και ο Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, πριν καταλήξει το 2010 από τα Τρίκαλα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο 21χρονος διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει φέτος συνολικά 31 συμμετοχές στην Καϊζερσλάουτερν, θεωρείται ανερχόμενο αστέρι και κοστολογείται από την Γερμανική ομάδα κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.
Μέσα στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ είναι και η αγορά νέου Έλληνα ποδοσφαιριστή του εξωτερικού με μεταπωλητική αξία και ο Φορτούνης είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Η υλοποίηση, όμως, μιας τέτοιας μεταγραφής είναι δύσκολη, γιατί είναι ακριβό το αντίτιμο αγοράς του, συν του ότι αποτελεί στόχο Γερμανικών συλλόγων.
  Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: