Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Είναι ήδη κερδισμένος!!

Η φετινή χρονιά για τον Άρη ήταν δύσκολη από πολλές απόψεις, όμως με την κατάκτηση της 6ης θέσης έστω και στην… τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, ο στόχος επετεύχθη και ουσιαστικά είναι… κερδισμένος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των πλέι οφ κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι «κίτρινοι» είχαν προβλήματα από την αρχή με τον αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο και την αλλαγή προπονητή, με τον Αγγέλου να αντικαθιστά τον Αλεξανδρή και με το ρόστερ «γυμνό» από ξένους παίκτες μιας και δεν επετράπη η απόκτηση των Αούτερμπριτζ, Σάιμον και Κόλιμον. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα ο Άρης δημιούργησε ένα δυνατό σύνολο και μετά την αποφυγή… περιπετειών για την υπόθεση παραμονή, ο στόχος ήταν η έκτη θέση στην κανονική περίοδο.

Μέσα από αυτή την διαδικασία μέχρι την έκτη θέση, ο Άρης κέρδισε αρκετά. Καταρχήν δύο νεαρούς παίκτες, τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ενώ δίπλα τους μπορεί να τοποθετήσει κανείς τους Σπύρο Μούρτο και Τάσο Δήμα. Οι δύο πρώτοι είναι από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος, με τον Μποχωρίδη να έχει σε 12.5 λεπτά συμμετοχής 3.7 πόντους ενώ ο Βεζένκοφ σε 14.3 λεπτά έχει 4.1 πόντους. Νούμερα που δείχνουν την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας στους νεαρούς παίκτες. Κέρδος είναι επίσης η συνοχή και η «σκληράδα» που δείχνει η ομάδα, παρά τα προβλήματα και τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν το αγωνιστικό κομμάτι. Το αντίθετο μάλιστα μιας και υπάρχει συσπείρωση ανάμεσα στους παίκτες όπως φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια με το σερί των τεσσάρων νικών.

Στα κέρδη τοποθετεί κανείς την στήριξη του κόσμου μιας και όσο περνούσε ο καιρός, αυτή αυξάνονταν και σίγουρα αναμένεται μεγάλη προσέλευση και στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο φίλαθλος του Άρη έμεινε ικανοποιημένος από το θέαμα και την προσπάθεια, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το έντονο ελληνικό στοιχείο. Θετική επίσης και η εικόνα της… ελληνικής ομάδας κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης και στον τομέα των μεταγραφών για την επόμενη χρονιά. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: