Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σίγουρος για Μπέιλ ο Βίλας-Μπόας!!

Αισιόδοξος πως ο Γκάρεθ Μπέιλ θα παραμείνει στην Τότεναμ παρά την αποτυχία εξόδου στο Champions League εξέφρασε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Σίγουρος για Μπέιλ ο Βίλας-Μπόας
Απογοητευμένος από το γεγονός πως η Τότεναμ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, αλλά σίγουρος πως αυτό δεν πρόκειται να οδηγήσει στην… έξοδο τον Γκάρεθ Μπέιλ, εμφανίστηκε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Οι «spurs» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επί της Σάντερλαντ με τον Ουαλό εξτρέμ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 88ο λεπτό.

Το 1-0 ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό να τους χαρίσει την 4η θέση και την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Και αυτό γιατί την ίδια ώρα η Άρσεναλ έπαιρνε τους τρεις πόντους στο δικό της ματς κόντρα στην Νιούκαστλ, επικρατώντας με το ίδιο σκορ.

Με την Τότεναμ στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν, η παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ μοιάζει να δυσκολεύει, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη.

«Σίγουρα είναι απογοητευτικό ότι δεν καταφέραμε τελικά να εξασφαλίσουμε μια θέση στην τετράδα. Αν κάποιος δει τη γενικότερη εικόνα μας μέσα στη σεζόν, νομίζω πως τα πήγαμε καλά» ανέφερε αρχικά ο Βίλας-Μπόας.

«Όχι δε νομίζω να συμβεί αυτό» απάντησε στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση για τον Μπέιλ και συμπλήρωσε: «Το γεγονός ότι βγήκαμε 5οι πρέπει να μας κάνει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι τη νέα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε τις φιλοδοξίες μας σε υψηλό επίπεδο και να κρατήσουμε μαζί μας τους καλύτερους παίκτες μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: