Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Καταρχήν συμφωνία με Βιτόλο – Τοτσέ!!

Όταν ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, είχε λάβει τα πρώτα μηνύματα από την διοίκηση σχετικά με τους παίκτες στους οποίους θα μπορούσε να υπολογίζει και σε αυτούς που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έπρεπε να υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Σε αυτή την δεύτερη κατηγορία ανήκαν όπως φάνηκε εξαρχής τόσο ο Τοτσέ, όσο και ο Βίκτορ Βιτόλο. Οι δύο Ισπανοί ήταν εξαρχής αρνητικοί στο ενδεχόμενο μείωσης των συμβολαίων τους, στον βαθμό μάλιστα που ήθελε ο Παναθηναϊκός και υπολογιζόταν κοντά στο 50%. Φαίνεται όμως πως τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αλλαγή στα δεδομένα. Ο Βιτόλο και ο Τοτσέ, βλέποντας προφανώς πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες και στην πατρίδα τους και ότι τέτοια συμβόλαια που έχουν στο «τριφύλλι» μάλλον δύσκολα θα ξαναβρούνε, το σκέφτηκαν και αποφάσισαν να αποδεχθούν την πρόταση του Παναθηναϊκού. Κάτι τέτοιο, πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί εντός των ημερών, με τις πιθανότητες να είναι πια υπέρ της παραμονής τους.

Στους «πράσινους» περιμένουν και την οριστική απάντηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, στην πρόταση που του έγινε για παραμονή επίσης με λιγότερα χρήματα και με ειδικούς όρους πληρωμών, βάσει συμμετοχών. Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να επεκτείνει τα συμβόλαια των Τριανταφυλλόπουλου και Λαγού, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς το πρόσωπο τους.

Αποχωρεί οριστικά ο Βγενόπουλος

Το άσχημο μαντάτο πάντως για τον Παναθηναϊκό, είναι ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και επί της ουσίας με την κίνηση του αυτή, εξωτερικεύει και επίσημα την πρόθεση αποχώρησης του από τα διοικητικά του «τριφυλλιού» μη έχοντας πια ούτε οικονομική συνεισφορά.  Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: