Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Κόβεται» ο Τάτος, ψάχνεται για Μισίμοβιτς!!

Από την στιγμή που παύτηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Ολυμπιακός πορεύεται πια δίχως τεχνικό διευθυντή, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αφήσει εν λευκώ την ομάδα στον Μίτσελ, τον οποίο εμπιστεύεται και ο οποίος θα κάνει τις επιλογές για το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει αρκετές επαφές και είναι φανερό ότι ψάχνει ποδοσφαιριστές σε αρκετές θέσεις, δείγμα της πρόθεσης του να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας και τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα. Αυτό που προκύπτει από τις σκέψεις του κ. Μίτσελ, είναι ότι πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν στους Ολυμπιακό παίκτες που αγωνιζόταν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Ο Ανδρέας Τάτος για παράδειγμα που ήταν επικρατέστερος για επιστροφή, δεν φαίνεται ότι υπολογίζεται ενώ είναι ξεκάθαρο αυτό και για παίκτες όπως ο Διαμαντάκος ή ο Ζαραδούκας. Ανάλογη εξέλιξη πάντως μπορεί να υπάρχει και με τον Ντε Βινσέντι που μόλις αποκτήθηκε ενώ αντίθετα ο Μίτσελ έχει εκφραστεί με πολύ κολακευτικά λόγια τον Ολαϊτάν τον οποίο θέλει κανονικά στο «λιμάνι».

Όπου ακούγεται ήδη έντονα το όνομα του Μισίμοβιτς, του Βόσνιου, που βγάζει πια το… παντεσπάνι του στο Κινέζικο πρωτάθλημα, έχοντας όμως μεγάλη εμπειρία από την «Μπουντεσλίγκα». Ο Μισίμοβιτς θα μπορούσε να είναι αναμφίβολα μία πολύ καλή λύση στα χαφ, με τον Μίτσελ να αποφασίζει εντός των ημερών και για την παραμονή ή όχι του Τάσου Παπάζογλου.
 Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: