Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ώρα να ανοίξουν τα χαρτιά τους

Η επόμενη μέρα στην ΠΑΕ στο επίκεντρο της σημερινής Γ.Σ
Ώρα να ανοίξουν τα χαρτιά τους Οι ενδιαφερόμενοι για την διοίκηση της ΠΑΕ καταθέτουν σήμερα τις προτάσεις τους ενώπιον των μελών της ΚΜΑ. Ποιες οι τελευταίες κινήσεις των υποψηφίων.
Η ώρα της αλήθειας για τους υποψήφιους για την ΠΑΕ έφτασε. Το απόγευμα (16:00) στο Nick Gallis Hall πραγματοποιείται η κρίσιμη Γ.Σ της ΚΜΑ με κεντρικό θέμα τις εκλογές στην ΠΑΕ. Η ΚΜΑ έχει φροντίσει από προχθές να ορίσει έναν άξονα πάνω στον οποίο οι υποψήφιοι για την διοίκηση της ΠΑΕ θα κινηθούν όταν ανέβουν στο βήμα και ο κόσμος περιμένει να ακούσει το πλάνο των
Σκόρδα, Ηλιάδη και Αβάνογλου για συγκεκριμένα πράγματα. Το πλάνο τους για την διοικητική δομή της εταιρίας, την Οικονομική της εξυγίανση (πλάνο διετίας-προϋπολογισμός εσόδων εξόδων- συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- πρόβλεψη για τη διαχείριση υπάρχοντος χρέους), πως θα κινηθούν στο αγωνιστικό και τι προβλέπουν στο εμπορικό κομμάτι με γεγονός ότι του χρόνου ο Αρης γιορτάζει και τα 100 του χρόνια.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του Αναστάση Αβάνογλου που μέχρι στιγμής είναι αυτός που δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι κομίζει λύση που θα προσφέρει χρήματα και όραμα. Το ερώτημα που θα απαντηθεί σήμερα είναι αν θα ανακοινώσει σήμερα το όνομα της εταιρίας η οποία προτίθεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ή αν θα προχωρήσει μόνο σε εκδήλωση ενδιαφέροντος η οποία θα πάρει σάρκα και οστά εφόσον προκηρυχτεί νέα ΑΜΚ ύψους 7εκ ευρώ, ώστε με την κάλυψή της, ο ενδιαφερόμενος να γίνει αυτομάτως κάτοχος του 51%.

Ο παράγοντας των κιτρίνων  περιμένει ένα χαρτί επίσημης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την εταιρία ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση του ενώπιον του σώματος αλλά και τη βούλησή του να αναβληθούν οι εκλογές και να διοριστεί μια προσωρινή διοίκηση με τον ίδιο που θα τρέξει όλα τα θέματα, μέχρι να τρέξει η νέα αύξηση και να υπάρξει τότε αλλαγή σκυτάλης.

ΗΛΙΑΔΗΣ
Στην άμεση χρηματοδότηση της εταιρίας ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες μέχρι να επιτευχθεί η υπαγωγή στο άρθρο 99 θα στηριχτεί το πλάνο που θα παρουσιάσει σήμερα στη Γ.Σ ο Δημήτρης Ηλιάδης. Ο πρώην Πρόεδρος του Αρη έχει εξασφαλίσει συνεργασίες που θα τον βοηθήσουν να χρηματοδοτήσει την επένδυσή του και συν το χρόνο να καταστεί και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

ΣΚΟΡΔΑΣ
Την προσθήκη δυο θεσσαλονικέων επιχειρηματιών που θα ενισχύσουν το ψηφοδέλτιό του  θα παρουσιάσει σήμερα ο Λάμπρος Σκόρδας. Πρόκειται για τον Χρήστο Τσομπανίδη που είναι ιδιοκτήτης εταιρίας που ασχολείται με χωματουργικές εργασίες και ο Θανάσης Κώνστας, ιδιοκτήτη τεσσάρων εταιριών που ασχολούνται με τη εγκατάσταση αερίου και τον έλεγχο συσκευών αερίου. Οι υπόλοιποι του ψηφοδελτίου θα είναι οι ήδη συνεργάτες του στην προσωρινή διοίκηση Βογιατζής, Τσιόνκης και Βασβάνης. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: