Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κουμαλό: "Ιδιαίτερη εμπειρία ο ΠΑΟΚ"

Ως μια ιδιαίτερη εμπειρία, χαρακτήρισε ο Μπονγκανί Κουμαλό τα όσα έζησε με τον ΠΑΟΚ, σαφέστατα ικανοποιημένος από την τελική έκβαση των πλέι-οφ.

Κουμαλό:
Ο αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά εξέφρασε την πεποίθηση πως τα πλέι-οφ ήταν μια περίεργη διαδικασία γι’ αυτόν λέγοντας: «Τα πλέι οφ ήταν περίεργη διαδικασία. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που είχαμε προσπεράσει στο πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε ένα στόχο μας».

Όσο για τις εμπειρίες του από τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να βρω λίγες λέξεις. Ήταν η πιο ιδιαίτερη εμπειρία μου. Είδα ανθρώπους να με υποστηρίζουν, άλλους να μιλούν με πάθος για την ομάδα και ήθελα να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας του συλλόγου. Είναι μία πολύ καλή δουλειά ο ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω είναι να γυρίσω πολύ καλύτερος του χρόνου, μετά από καλές διακοπές. Άκουσα ανθρώπους να μιλάνε για την ιστορία του ΠΑΟΚ και ήθελα κατά κάποιο τρόπο να είμαι και εγώ κομμάτι αυτής. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Θέλω τώρα διακοπές και ναι θα μου άρεσε να έρθω εδώ στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: