Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

H AEK στη νέα εποχή!!

Η τρέχουσα εβδομάδα σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής στην ΑΕΚ με τη ΓΣ της ΠΑΕ και τις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Ολοκληρώθηκε η απογραφή, ξανά στο Ελληνικό ο Μελισσανίδης.

H AEK στη νέα εποχή
Η ΑΕΚ βαδίζει εδώ και μέρες σε νέα εποχή, η οποία θα αρχίσει κι επίσημα την τρέχουσα εβδομάδα. Την προσεχή Παρασκευή θα γίνει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ, που θα αποφασίσει και τυπικά την είσοδό της σε καθεστώς εκκαθάρισης. Ήδη ο Ανδρέας Δημητρέλος ολοκλήρωσε την απογραφή των περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ, που θα πάνε προς ρευστοποίηση, μέσα στην εβδομάδα θα καταρτιστούν οι ισολογισμοί, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η όλη διαδικασία εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου για να μπορεί να πορευτεί στη συνέχεια η ΑΕΚ «καθαρή» από τις… αμαρτίες του παρελθόντος. Αυτό, ασφαλώς, δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν μπορούν να γίνουν κινήσεις του συλλόγου για μεταγραφές ή το γήπεδο.

Εξάλλου, την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που ουσιαστικά θα αναδείξουν και τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος (όπως και όλων των υπολοίπων). Σήμερα εκπνέει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και θα κατατεθεί το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου, που έχει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Το όνομα της παράταξης είναι «Αναγέννηση της ΑΕΚ» και μένει να δημοσιοποιηθεί η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου, αλλά και πιθανές άλλες υποψηφιότητες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να τοποθετηθεί δημοσίως για την ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες μιλώντας για πρώτη φορά από τη μέρα που αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα για τις προθέσεις του. Ο «τίγρης», που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο, έχει αναλάβει να τρέξει όλο το σχεδιασμό για τη νέα εποχή, που αφορά την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναμόρφωση του Ελληνικού που θα αποτελέσει την προσωρινή έδρα της «Ένωσης» για τουλάχιστον δύο χρόνια, αλλά και δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα επιστρέψει σε δύο χρόνια στη Σούπερ Λίγκα και θα πρωταγωνιστήσει άμεσα. Ενδεικτικό της διάθεσης του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι πως μέσα στο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε το Ελληνικό, όπου πολύ σύντομα θα αρχίσουν τα έργα.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: