Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τσιώλης: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου…»

Η σεζόν… μαμούθ τελείωσε για τον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν το τελευταίο για τους Αρκάδες, ενώ ο Τσιώλης έσπευσε να ευχαριστήσει τους παίκτες του.

Τσιώλης: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου…»
Τους παίκτες του ευχαρίστησε ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, είδε την ομάδα του να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και στα πλέι οφ, και να τερματίζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα σχολίασει και την εικόνα της ομάδας του στο Περιστέρι.

Οι δηλώσεις του Τσιώλη στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν το ήθελε καμία ομάδα αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος ήταν πιο κοντά στο όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς διεκδικήσαμε τη δεύτερη θέση. Σε 10 μέρες συμπληρώνουμε 12 μήνες στα γήπεδα. Αυτή τη θέση, τη 2η στα πλέι οφ, τη θέλαμε γιατί ήταν αυτή που τερματίσαμε στο πρωτάθλημα. Το 0-0 αδικεί τον Ατρόμητο. Κι εμείς όμως θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ στην κόντρα και να πάρουμε κάτι περισσότερο από τον αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Υπερέβαλαν εαυτό. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε και να αρχίσουμε προετοιμασία στο τέλος Ιουνίου. Ο Ατρόμητος αισθάνεται πικραμένος. Ο Αστέρας πάλευε για το δικό του στόχο που ήταν η δεύτερη θέση.

Εάν δείτε ποιοι παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι θα καταλάβετε πως παίξαμε για το διπλό. Ο Ατρόμητος ήταν καλός στο πρέσινγκ και στη συνοχή του. Είχαμε πολλά προβλήματα, τραυματίες… Το ότι μπόρεσαν τα παιδιά να σταθούν στα πόδια τους είναι σημαντικό. Τους ευχαριστούμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: