Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τι θα γίνει με Σούλη στον Άρη;

Το θέμα του προπονητή θα είναι η πρώτη απόφαση της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου του Δημήτρη Ηλιάδη. 
Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει το θέμα του προπονητή στον Άρη θα αρχίσει από σήμερα το βράδυ να διαλύεται αφού είναι η καταληκτική ημερομηνία στην οποία ο Ηλιάδης θα δώσει την απάντησή του στον Σούλη Παπαδόπουλο.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του Άρη αναμένεται να θέσει το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο που αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά ως νόμιμα διορισμένη από το Πρωτοδικείο, αν και είναι φανερό ότι το έχει πάρει πάνω του, χωρίς πάντως να έχει αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό για τις προθέσεις του που θα είναι ενδεικτικές του σκεπτικού του γύρω από το αγωνιστικό.
Για τον Παπαδόπουλο τα δεδομένα είναι γνωστά. Έχει γνώση της ομάδας, των αναγκών της, έχει ήδη έτοιμο το πλάνο του για την επόμενη σεζόν, έχει κερδίσει την εκτίμηση των παικτών του αλλά και μεγάλου μέρους του κόσμου.
Οι εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του προπονητή είναι οι Χατζηνικολάου, Αναστόπουλος, Καλαιτζίδης, Όγιος, τουλάχιστον όσον αφορά τα ονόματα που έχουν ακουστεί αφού δεν αποκλείεται ο κρυφός άσος του Ηλιάδη να κρύβεται στο εξωτερικό.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: