Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Σκόνδρας: «Δεν με φοβίζει το εξωτερικό»

Καθόλου δεν φοβίζει τον Γιάννη Σκόνδρα η προοπτική να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα του εξωτερικού, όπως δήλωσε ο αρχηγός του Ατρομήτου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σκόνδρας: «Δεν με φοβίζει το εξωτερικό»
Στην επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Μπολόνια για την απόκτησή του προχώρησε ο Γιάννης Σκόνδρας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο αρχηγός του Ατρομήτου υπογράμμισε πως εκτός από τους Ιταλούς τον έχουν προσεγγίσει και άλλες ομάδες από το εξωτερικό, όμως εκείνος δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον.

«Δεν έχω λάβει ακόμα την τελική μου απόφαση. Δεν με φοβίζει το εξωτερικό», τόνισε ο 23χρονος παίκτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και την δεύτερη θέση που κατέλαβε ο Ατρόμητος στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας

«Μένει μια μεγάλη στεναχώρια από αυτό το παιχνίδι, επειδή ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο και να είχαμε πανηγυρίσει την έξοδό μας στο Champions League. Έχουμε πάρει το “καλό” εισιτήριο για το Europa League. Υπάρχουν χαμόγελα στην ομάδα, αλλά και πικρία επειδή δεν καταφέραμε να βγούμε στο Champions League».

Για τη φετινή πορεία των Περιστεριωτών

«Ο Ατρόμητος είχε δείξει από την αρχή της χρονιάς ότι είναι καλή ομάδα. Στο πρωτάθλημα η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και αυτό στεναχωρούσε τους οπαδούς μας. Ήρθε ο νέος προπονητής (Γιώργος Παράσχος) και άλλαξε η εικόνα μας, έστω και στη διαδικασία των πλέι οφ. Όλοι μας δώσαμε το κάτι παραπάνω, αλλά στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να τα καταφέρουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ήταν θέμα τύχης. Μας έλειψε το καθαρό μυαλό στις τελικές ευκαιρίες. Μία από αυτές έπρεπε να τις κάνουμε γκολ».

Για την καριέρα του στον Ατρόμητο και το μέλλον του

«Είμαι οχτώ χρόνια στην ομάδα, από το 2005. Έχω μισό χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Έχω μία πρόταση στα χέρια μου και πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τι θα κάνω. Πρέπει να σκεφτώ αν θα φύγω ή θα παραμείνω στην ομάδα».

Για το αν έχει δεχθεί πρόταση από την Μπολόνια ή αν σκέφτεται κάτι άλλο

«Η Μπολόνια έχει ενδιαφερθεί για εμένα, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που κοιτάω στο εξωτερικό. Δεν έχω λάβει ακόμα την τελική μου απόφαση. Δεν με φοβίζει το εξωτερικό. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς στις συνθήκες του πρωταθλήματος. Δεν έχω, πάντως, τέτοιο φόβο».

Για τη διαδικασία των πλέι οφ και αν αποδόθηκε δικαιοσύνη με την τελική κατάταξη των ομάδων

«Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να βγει στο Champions League. Δεν το λέω επειδή είναι η ομάδα μου. Παίξαμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τις υπόλοιπες ομάδες. Όπως είπα, από λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο μας. Πάντως, πιστεύω ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: