Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Λίνο: «Φενέρμπαχτσε και Μέταλιστ ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και με το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League παρουσιάστηκε ο Λίνο.

Λίνο: «Φενέρμπαχτσε και Μέταλιστ ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ»
Δύσκολη χαρακτήρισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ ο Λίνο, επισημαίνοντας ωστόσο πως στο τέλος κατάφεραν το στόχο τους.

Ο αριστερός μπακ του «Δικέφαλου του Βορρά» όσον αφορά τους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας στην τρίτη προκριματική φάση του Champions League τόνισε πως το κλειδί είναι η δική τους απόδοση, ενώ ξεχώρισε τις Φενέρμπαχτσε και Μέταλιστ, ως τις ομάδες που ταιριάζουν περισσότερο στον ΠΑΟΚ.

Στους στόχους της επόμενης σεζόν δήλωσε πως για να τους πραγματοποιήσουν πρέπει να χτίσουν μία καλή ομάδα με ανταγωνιστικούς παίκτες.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 9,84»:

Για τα συναισθήματά του μετά την επίτευξη της εξόδου στα προκριματικά του Champions League:
«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη του χτεσινού παιχνιδιού. Αισθάνομαι ανακούφιση, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στα πλέι οφ, αλλά η κατάληξη ήταν ευχάριστη».

Για το χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ αλλά και τα δικά του φάουλ από τα οποία προήλθαν τα γκολ του ΠΑΟΚ:
«Χτες δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο, η κούραση έπαιξε ρόλο σε αυτό. Χτες όμως, ήμουν πολύ τυχερός που βρέθηκα στη θέση να εκτελέσω δύο φάουλ που κατέληξαν σε γκολ, δουλεύαμε πάρα πολύ τις στημένες φάσεις».

Για το γεγονός πως είναι το πιο αγαπητό παιδί της κερκίδας:
«Αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πάντα σε κάθε ενέργεια μου, με βοηθούν και με στηρίζουν. Κι εγώ από την μεριά μου, τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο σεβασμός και η αγάπη είναι αμοιβαία».

Για το αν τον ζηλεύουν οι συμπαίκτες του για την τεράστια αγάπη του κόσμου προς αυτόν:
«Αυτό είναι αμοιβαίο, σε κάθε παιχνίδι ένας παίκτης ξεχωρίζει. Ο φίλαθλος προσπαθεί να δώσει ώθηση και να στηρίξει όλους τους παίκτες».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο:
«Υπάρχει προφορική συμφωνία εδώ και πέντε μήνες με τον ΠΑΟΚ. Αύριο, ήδη, φεύγω για τη Βραζιλία και αφήνω στον ατζέντη μου να τελειώσει το θέμα. Ήθελα να είχε τελειώσει πιο μπροστά αυτό το ζήτημα, αλλά υπάρχουν και κάποια θέματα που είναι του συλλόγου. Θέλω να παραμείνω, πάντως, για ακόμη ένα χρόνο».

Για το αν έζησε ανάλογες στιγμές αγάπης στις άλλες ομάδες που έπαιξε:
«Έπαιξα σε μεγάλες ομάδες, όπως Φλουμινένσε, Σάο Πάολο, Πόρτο αλλά αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ είναι κάτι διαφορετικό. Η αγάπη του κόσμου είναι τρομερή».

Για τις ομάδες που είναι υποψήφιες να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο γ’ προκριματικό του Champions League και το ποια προτιμάει από τις 5:
«Όλες οι ομάδες είναι καλές. Το ζήτημα είναι εμείς να είμαστε καλά και θα αντιμετωπίσουμε όποια ομάδα κι αν μας τύχει. Η Φενέρμπαχτσε και η Μέταλιστ έχει πολλούς Λατίνους παίκτες, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουν ως στόχο το γκολ και νομίζω αυτές οι ομάδες θα ταίριαζαν πιο πολύ στον ΠΑΟΚ».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια κατά το χτεσινό παιχνίδι:
«Ήμασταν πάρα πολύ ανήσυχοι πριν το παιχνίδι, υπήρχε μεγάλη πίεση για να πετύχουμε το στόχο μας. Υπήρχε ένα καλό κλίμα και προσπαθούσαμε εμείς οι μεγαλύτεροι να μεταφέρουμε στους πιο μικρούς ηρεμία αλλά και πάθος ώστε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τη φετινή σεζόν αλλά και το τί πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ ώστε να πετύχει ακόμη μεγαλύτερους στόχους από την επόμενη σεζόν:
«Για να ξεκινήσουμε καλά, πρέπει να έχουμε καλούς παίκτες, να χτίσουμε μια καλή ομάδα, πιο ανταγωνιστική ώστε να σπάσουμε το σερί του Ολυμπιακού. Αλλά και για να πετύχουμε το στόχο του Champions League. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη, αλλά στο τέλος πετύχαμε το στόχο μας».

Για το εορτασμό των γενεθλίων του παρέα με τον Πάμπλο Γκαρσία:
«Όπως γνωρίζετε, ο Πάμπλο είναι φίλος μου και παραμένει φίλος μου. Παρ’ ότι δεν είχα πολύ χρόνο, βγήκα έξω να γιορτάσω τα γενέθλια μου με τον Πάμπλο και τον Έτο».

Για τα 26 κεριά που “έσβησε” στην τούρτα που του ετοίμασε η ομάδα:
«Κάναμε έκπτωση (γέλια)! Όχι, δε νιώθω 26, αλλά… 31,32».

Για το αν η Θεσσαλονίκη είναι πλέον το δεύτερο σπίτι του:
«Είμαι ήδη 5 χρόνια στην πόλη, την γνωρίζω πολύ καλά και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Θα είμαι εδώ στην πρώτη συνάντηση για την επόμενη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: