Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τόσο πολύ τον θαυμάζεις ρε Άλεξ; (video)

Θαυμαστής του Νεϊμάρ φαίνεται πως είναι ο Άλεξ Όξλεϊντ - Τσάμπερλεϊν, καθώς είκοσι λεπτά πριν ολοκληρωθεί το φιλικό ανάμεσα σε Βραζιλία και Αγγλία, ζήτησε από τον Βραζιλιάνο να ανταλλάξουν φανέλες.

Τόσο πολύ τον θαυμάζεις ρε Άλεξ; (video)
Έχουμε ακούσει για παιχνίδια στα οποία κάποιοι παίκτες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με αποκλειστικό σκοπό να ανταλλάξουν φανέλες με κάποιον αντίπαλό τους, καθώς η δυναμική της ομάδας τους δεν τους επιτρέπει να ελπίζουν σε τίποτα άλλο απέναντι σε αυτή που έχουν απέναντί τους.

Στην περίπτωση της Αγγλίας και της Βραζιλίας, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ωστόσο ο Άλεξ Όξλεϊντ - Τσάμπερλεϊν φαίνεται πως είχε αποφασίσει αρκετά νωρίτερα από τη λήξη της αναμέτρησης ποιανού τη φανέλα θα ήθελε να κρεμάσει στον τοίχο του σπιτιού του, μόλις επέστρεφε στο Νησί.

Έτσι, περίπου στο 70ο λεπτό στο φιλικό ανάμεσα στις δύο χώρες, που ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2, πλησίασε τον νεαποκτηθέντα παίκτη της Μπαρτσελόνα και ζήτησε τη φανέλα του.

Ως ώριμοι άνδρες, έδωσαν τα χέρια και κράτησαν τη συμφωνία τους.

Όταν λοιπόν ο ρέφερι της αναμέτρησης σφύριξε τρις, και ενώ οι υπόλοιποι έψαχναν κάποιον για να κρατήσουν... αναμνηστικό από το ματς, ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» πλησίασε το μεγάλο αστέρι της «σελεσάο» και το deal ολοκληρώθηκε.

Δείτε το βίντεο: 



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: