Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Κατσουράνης: «Πετύχαμε τον στόχο, αλλά…»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να πανηγυρίζει για την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς, αλλά να κοιτάξει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον, εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης.

Κατσουράνης: «Πετύχαμε τον στόχο, αλλά…»
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πέτυχε τον στόχο του που ήταν να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε ότι δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς.

Ο μέσος του «δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στο ότι ναι μεν ο στόχος επετεύχθει, αλλά δεν το έκαναν με τον τρόπο που ήθελαν και στην ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον, ώστε η ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατσουράνη στην κάμερα της Nova:

«Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος και δεχτήκαμε το πέναλτι. Στο πρώτο μέρος φαινόταν λες και δεν ήθελε κανένας να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά και την ευθύνη. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πήραμε πρωτοβουλίες, αλλάξαμε πάρα πολύ την εικόνα μας και φτάσαμε στη νίκη», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για την φετινή χρονιά και τα πλέι οφ: «Σίγουρα μία περίεργη χρονιά. Τα πλέι οφ είναι δύσκολα και κουραστικά για τους παίκτες. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Φτάσαμε στον στόχο μας, αλλά δεν το κάναμε όπως ακριβώς θέλαμε. Όλοι κάναμε λάθη αυτή τη χρονιά, από τον πρώτο στην διοίκηση, μέχρι και τον τελευταίο σε στην ομάδα και θα πρέπει να βελτιωθούμε και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη προσωπικότητα».

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Κακά τα ψέματα είναι δύσκολο το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα παίξουμε με πολύ μεγάλες ομάδες. Το να φέρεις έναν μεγάλο παίκτη δεν φτιάχνετε ομάδα. Οι ομάδες χτίζονται και πρέπει γίνουν σωστές κινήσεις, ώστε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε εμείς, αλλά και ο κόσμος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: