Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το κάνει όπως ο Βαλβέρδε!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την τακτική που ακολουθεί ο Μίτσελ στις μεταγραφές του Ολυμπιακού.

Το κάνει όπως ο Βαλβέρδε!
** Είναι σαφές ότι ο Μίτσελ επιχειρεί να το «παίξει» όπως ο Βαλβέρδε. Όπως ο Ερνέστο, δηλαδή, είχε φέρει στον Ολυμπιακό συμπατριώτες του, που εμπιστεύονταν, το ίδιο θέλει να κάνει κι ο καινούργιος Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων.

** Ο Βαλβέρδε δεν είχε φέρει τον Ουρτάδο, τον οποίο είχε στην Εσπανιόλ, τον Γέστε και τον Ορμπάϊθ, τους οποίους είχε στην Αθλέτικ και τους Φουστέρ, Μαρκάνο, τους οποίους είχε στη Βιγιαρεάλ; Κι είχε πάρει κι ένα έκτο Ισπανό, που ήταν ο πρώτος που είχε φέρει-κι ο μοναδικός, τον οποίο δεν είχε παίκτη προηγουμένως στην Ισπανία.

** Τι κάνει ο Μίτσελ; Πήγε να φέρει τον Μπόατενγκ, αλλά δεν του έκατσε. Τώρα, είναι κοντά στο να φέρει τον Πέδρο Λεόν και σκέφτεται και τον Μιγκέλ Τόρες. Όλους τους είχε παίκτες στη Χετάφε, κάποιους και στη Ρεάλ Β.

** Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίτσελ κάνει το ίδιο πράγμα με τον Βαλβέρδε. Ακολουθεί την ίδια επιτυχημένη συνταγή. Θέλει για τον Ολυμπιακό παίκτες που τους ξέρει πολύ καλά και που τον ξέρουν πολύ καλά. Ο λόγος είναι απλός: Πιστεύει πως έτσι θα προσαρμοστούν πολύ πιο γρήγορα στο παιχνίδι της ομάδας και θα βοηθήσουν άμεσα, ειδικά ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

** Να δούμε τι θα καταφέρει ο Μίτσελ σε αυτή την προσπάθειά του. Πρώτα, αν μπορέσει να πείσει καλούς συμπατριώτες του να έρθουν και στη συνέχεια αν θα φτιάξει μία ανάλογα καλή ομάδα όπως ο Ερνέστο.

** Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακολουθεί την ίδια συνταγή, το ίδιο μοντέλο πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: