Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Και τώρα... δουλειά!!

Η φιέστα τελείωσε, ο Απόλλων από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα και οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας είναι έτοιμοι να «χτίσουν» το ρόστερ της νέας σεζόν.

Και τώρα... δουλειά!
Η… Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει για τον Απόλλωνα. Οι πανηγυρισμοί για την άνοδο έχουν κοπάσει και πλέον, ο προγραμματισμός θα τεθεί επί τάπητος με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του να θέλουν να… ξεμπερδέψουν με τις ανανεώσεις και στη συνέχεια να ψάξουν για παίκτες που θα έρθουν στον Απόλλωνα.

Στην αθηναϊκή ομάδα υπάρχει η διάθεση να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Μανιά, Τσιλιγκίρη, Διαμαντή, Κύργια, Δεληζήση, Καμαρά, Τσεμπερίδη και Ρόβα. Άπαντες συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο και η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή τους. Για τον τελευταίο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς έχει πρόταση και από την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα θα γίνουν σίγουρα και… αγορές. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενώ θα αποκτηθούν ακόμα δύο αμυντικά χαφ, δύο επιθετικοί, δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένας επιτελικός μέσος και δύο πλάγια μπακ. Όπως φαίνεται το καλοκαίρι θα είναι… ιδιαίτερα θερμό για τους «κυανόλευκους», οι οποίο θα κινηθούν έντονα στο μεταγραφικό παζάρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: