Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μένει στη Μίλαν ο Αλέγκρι!!

Με τον Μασιμιλιάνο Αλέκγρι θα πορευτεί και τη νέα σεζόν η Μίλαν, όπως ανακοίνωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες.

Μένει στη Μίλαν ο Αλέγκρι!
Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Μετά από πολύωρη συνάντηση, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε πως η Μίλαν θα πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο της.

Οι δύο άνδρες, μαζί με τον αντιπρόεδρο των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, παρά τις φήμες περί «διαζυγίου». λόγω της μέτριας πορείας στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου μόλις τη τελευταία αγωνιστική κατάφεραν οι Μιλανέζοι να πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση οι τρεις μας, όπου αναλύσαμε πολύ την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ξεκαθαρίστηκαν αρκετά σημαντικά θέματα. Συμφωνήσαμε στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα προς τον προπονητή και ο προπονητής προς την ομάδα. Συζητήσαμε επίσης για το στυλ παιχνιδιού που αρμόζει στην Μίλαν, καθώς και το ρόστερ της επόμενης περιόδου, θέτοντας προτεραιότητες για την μεταγραφική περίοδο. Η συμπάθειά μου προς τον προπονητή μας, που ποτέ δεν σταμάτησε, συνεχίζει με εμπιστοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό», ήταν τα λόγια του «ισχυρού άνδρα» της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: