Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το γιόρτασε ο Κιν!!(video)

Με δύο γκολ στη νίκη με σκορ 4-0 επί της Γεωργίας γιόρτασε ο Ρόμπι Κιν τις 125 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, «συγκατοικώντας» πλέον με τον Σέι Γκίβεν στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Το γιόρτασε ο Κιν!(video)
Ο Ρόμπι Κιν συμπλήρωσε 125 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, «συγκατοίκησε» με τον Σέι Γκίβεν στην κορυφή της σχετικής λίστας και το γιόρτασε με δύο γκολ στη φιλική νίκη (4-0) επί της Γεωργίας στο «Aviva Stadium».

Με δέκα παίκτες από το πρώτο εικοσάλεπτο οι Γεωργιανοί που… παραδόθηκαν στον αντίπαλό τους.

Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι, μετά τη φιλική ισοπαλία (1-1) με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», το βράδυ της Τετάρτης, πήρε εμφατική νίκη επί της Γεωργίας. Το τελικό 4-0 απέδειξε ότι οι Ιρλανδοί είναι αρκετά καλά προετοιμασμένοι για το ματς με τις Νήσους Φερόε, την επόμενη Παρασκευή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Με την αποβολή του Λόρια στο 21ο λεπτό από πλευράς Γεωργιανών, ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα στο παιχνίδι. Ο Κίο άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό και το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα, έδωσε… φτερά στα πόδια των παικτών του Τραπατόνι.

Ο Κοξ με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο (48’) διπλασίασε τα τέρματα των Ιρλανδών και τη σκυτάλη πήρε ο Ρόμπι Κιν. Βρήκε δίχτυα στο 77ο και το 88ο λεπτό και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την 125η συμμετοχή του με τη φανέλα με το εθνόσημο.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: