Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

“Εργάζομαι για το καλό του Άρη”

Ο Λάζαρος Πολατιάν, σύμβουλος του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης, μίλησε στον “Arena fm 89.4″ για την πολύ πιθανή επέκταση της συνεργασίας του με τους “κίτρινους”, αναφέρθηκε στη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία προσωπική φιλοδοξία μέσα από την εργασία του στον Άρη και εργάζεται μόνο για το συμφέρον του συλλόγου.
Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε:
Αρχικά, είπε: “Η αλήθεια είναι ότι ήρθα επί διοικήσεως του κ. Ψηφίδη, συνέχισα με τον κ. Σκόρδα και τώρα κάνω συζητήσεις με τον κ. Ηλιάδη, ώστε να συνεχίσω και του χρόνου από το πόστο μου, να εργάζομαι για το καλό του Άρη. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και νομίζω πως θα είμαι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα”.
Για το ποια είναι ακριβώς η αρμοδιότητά του και το αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν: “Η δικιά μου δουλειά είναι να έχω επαφή και επικοινωνία με τους ποδοσφαιρικούς φορείς, τους “άρχοντες” κάθε αγώνα κι όλα αυτά. Μου έχει ζητήσει ο κ. Ηλιάδης να τους παραδώσω μια έκθεση με τις προτάσεις και τις ιδέες μου και θα τα αναλύσουμε από κοντά. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη, διότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και ο κ. Ηλιάδης, οπότε το δικό μου θέμα θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα.”
Για τη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν αλλά και τους στόχους που πρέπει να έχει ο Άρης: “Σίγουρα, ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, πέρασε πολλές δυσκολίες η ομάδα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Από ‘κει και πέρα, στον Άρη δεν αρμόζει να παλεύει για τη σωτηρία του. Ο στόχος του Άρη θα πρέπει να είναι και θα είναι η είσοδος στα play off αλλά και μια καλή πορεία στο Κύπελλο”.
Για τους νεαρούς παίκτες που σε σημαντικό βαθμό αποτελούσαν τη φετινή ομάδα: ” Ο Άρης έχει πολλούς νεαρούς παίκτες και πιστεύω το απέδειξαν αυτό φέτος. Ελπίζω πως το ίδιο θα γίνει και του χρόνου και εκτιμώ ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί στους νέους της ποδοσφαιριστές”.
Για το τί πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Άρη από αυτόν: “Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία να αναρριχηθώ, να πάω κάπου ψηλότερα. Εργάζομαι για το συμφέρον του Άρη, πάνω από όλα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: