Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

«Λάθος εκατομμυρίων ευρώ»

Τις διαιτησίες της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Λάθος εκατομμυρίων ευρώ»
Η λάθος εκτίμηση του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη στη φάση που υπέδειξε λανθασμένα τον Στέφανο Ναπολεόνι σε θέση οφσάιντ μπορεί να κοστίσει εκατομμύρια ευρώ στον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ναπολεόνι είναι καλός σε αυτές τις φάσεις και έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να σκοράρει, ο βοηθός τον σταμάτησε λανθασμένα», τόνισε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Όσον αφορά τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε πως ο Τάσος Κάκος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες διαιτησίες.

Τα κυριότερα αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Για την αναμέτρηση Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

«Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι υπήρχε αγωνία μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Ατρόμητος το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κάκος έκανε μία από τις καλύτερες διαιτησίες του. Ήταν σωστός στον πειθαρχικό έλεγχο και δεν του ξέφυγε κάποια φάση. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα - και ταυτόχρονα κόκκινη - στον Σανκαρέ ήταν ορθή. Όσον αφορά τον Σκόνδρα, δεν έκανε θέατρο και τραυματίστηκε στη φάση που έκανε ένα τάκλιν. Καλά έκανε και δεν του έδειξε κάποια κάρτα.

Στο 86’ υπάρχει μία φάση οφσάιντ εκατομμυρίων ευρώ, αφού ο βοηθός είναι τρία μέτρα πιο μπροστά από τον Ναπολεόνι και, μάλιστα, καθυστέρησε να σηκώσει το σημαιάκι. Ο Ναπολεόνι είναι καλός σε αυτές τις φάσεις και έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να σκοράρει, ο βοηθός τον σταμάτησε λανθασμένα. Ωστόσο, αυτός ο βοηθός διαιτητή είχε δείξει σωστά την αποβολή του Σίντενφελντ στην Τρίπολη όταν είχε χτυπήσει παίκτη του Αστέρα».

Για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

«Στο 30’ ο Μάνταλος σωστά έδειξε πέναλτι στο σπρώξιμο του Κωσταντινίδη στον Βίλα του ΠΑΣ. Εμείς έχουμε την άνεση να βλέπουμε τις επίμαχες φάσεις από την τηλεοπτική μετάδοση από τον καναπέ μας. Αρχικά φαίνεται ότι δεν ακουμπάει ο παίκτης του ΠΑΟΚ, όμως τον ακουμπάει και ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: