Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Έπεσε από τον... Λευκό Πύργο και βρήκε πορτοφόλι!!

Γιατί ο ΠΑΟΚ του... Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κάνει 10 φορές τον σταυρό του και πώς λύγισε ο Ατρόμητος; «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά το θρίλερ των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Εγώ έχω να πω κάτι. Εκεί στον ΠΑΟΚ, μόλις ηρεμήσουνε από την χαρά, να κάτσουνε να δούνε πιο μετά το βίντεο στον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας. Και μόλις παρακολουθούνε τις φάσεις, θα κάνει ο καθένας στον δικέφαλο τον σταυρό του από δέκα φορές. Με τις ευκαιρίες που χάνανε οι Περιστεριώτες. Και με τον Μπαντή να κατεβάζει ρολά. Θα καταλάβουν, δηλαδή, στον ΠΑΟΚ ότι είχαν και την τύχη μαζί τους.
Έτσι είναι. Ο ΠΑΟΚ δεν κρατούσε την τύχη στα χέρια του. Ναι μεν έπρεπε να κερδίσει στα Γιάννενα για να διατηρεί τις ελπίδες του, αλλά όλο το ζουμί ήταν ο αγώνας στο Περιστέρι.
Κι εκεί ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος από το πρώτο λεπτό. Να προσπαθεί να βάλει γκολ και να μην τα καταφέρνει με τίποτα. Να μην θέλει η μπάλα να μπει στο πλεχτό. Τόσες ευκαιρίες έχασε. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό πάλευε, αλλά μηδέν επί μηδέν, ίσον μηδέν. Και πέρα από την ατυχία, πέρα από την ικανότητα του τερματοφύλακα του Αστέρα, δεν ήταν σε καλή μέρα και οι επιθετικοί των γηπεδούχων.
Και το άγχος, δηλαδή, σίγουρα έπαιξε ρόλο. Είναι μεγάλη ιστορία για τον Ατρόμητο να έχει φτάσει ένα γκολ πριν τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ. Δεν είχαν καθαρό μυαλό οι Περιστεριώτες, λοιπόν. Κι όσο χάνανε ευκαιρίες, τόσο απογοητεύονταν.
Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ το έκανε το χρέος του και βρέθηκε στο τέλος να πανηγυρίζει. Κι εδώ που τα λέμε όπως ήρθαν τα πράγματα, έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι. Και γύρισε, δηλαδή, το παιχνίδι στα Γιάννενα, αλλά και καμία από τις 24 τελικές του Ατρόμητου δεν κατέληξε στα δίχτυα.
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έσωσε στο τέλος την παρτίδα. Και πάει με σαφέστατα καλύτερη διάθεση για το καλοκαίρι. Έτσι ώστε να ενισχυθεί για να μπορέσει να είναι πιο ανταγωνιστικός του χρόνου στην Ελλάδα, αλλά και μήπως μπορέσει να κάνει κάτι στα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ, αφού αυτό είναι το όραμα του Ιβάν. Θα πούμε περισσότερα, όμως, τις επόμενες μέρες…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: