Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ντε Βινσέντι: «Θα το θυμάμαι για πάντα»

Για πάντα θα θυμάται το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τόμας Ντε Βινσέντι, όπως τόνισε μετά τον αγώνα από τον ΠΑΟΚ.

Ντε Βινσέντι: «Θα το θυμάμαι για πάντα»
Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, που του χρόνου θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου», αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην τετραετία που έμεινε στην ομάδα.

«Πέρασα τέσσερα χρόνια εδώ με κακές αλλά και καλές, τις περισσότερες, στιγμές. Ήταν δύσκολη η χθεσινή νύχτα για εμένα. Από τη στιγμή που άρχισε το παιχνίδι άφησα πίσω τις αναμνήσεις και συγκεντρώθηκα στον αγώνα. Ήθελα να τελειώσουμε με νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε από δυο στημένες φάσεις. Θα κρατήσω για πάντα αυτά τα τέσσερα χρόνια που πέρασα εδώ, θα έχω πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος του ΠΑΣ και εν συνεχεία αναφερόμενος στο μπλουζάκι που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του ΠΑΣ με τη ζωγραφιά όλων των παικτών, δήλωσε:

«Ένα μεγάλο μέρος των αναμνήσεων είναι σε αυτό το μπλουζάκι. Όμως υπάρχουν κι άλλες αναμνήσεις που δεν είναι εδώ. Είναι ο κόσμος, η ομάδα και η πόλη που με αγκάλιασε και βοήθησε στο να βγει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: