Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

«Σεντονάτος» αλλά... χωρίς κόσμο!!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο για να δει ο κόσμος του... σεντόνι, θα πρέπει να μπει στους ομίλους.
Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το... καθήκον του στα Γιάννινα με το διπλό επί του ΠΑΣ και σε συνδυασμό με το «δώρο» του Περιστερίου όπου έμειναν στο μηδέν Ατόμητος και Αστέρα Τρίπολης, κατάφερε να πάρει εκείνος την πρώτη θέση των πλέι οφ.
Ο Δικέφαλος του Βορρά θα προσπαθήσει μέσω της διαδικασίας των προκριματικών να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στην προσπάθειά του αυτή δεν θα έχει την ενίσχυσή του κόσμου του. Αυτό γιατί οι «ασπρόμαυροι» έχουν να εκτίσουν την ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που τους επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ, για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης τον προηγούμενο Αύγουστο.
Θυμίζουμε ότι η συνολική ποινή αφορούσε επιπλέον και σε 1 χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκής διοργανώσεις με τριετή αναστολή, καθώς επίσης πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ. Έτσι στην κλήρωση που θα γίνει στις 19 Ιουλίου και θα τον φέρει αντιμέτωπο με μία εκ των Λυών, Αιντχόφεν, Ζενίτ, Βασιλεία και Φενερμπαχτσέ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει την ενίσχυση των φιλάθλων του.
Παράλληλα σε περίπτωση που προκριθεί επίσης χωρίς κόσμο θα δώσει το παιχνίδι των πλέι οφ, ενώ ακόμα και στους ομίλους να μπει, η πρώτη αναμέτρηση της Τούμπας θα γίνει σε κενές εξέδρες. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν και στο ενδεχόμενο που τελικά αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: