Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το σκεπτικό του Σαββίδη για προπονητή

Το χέρι βαθιά στην τσέπη αναμένεται να βάλει ο Ιβάν Σαββίδης μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση του Champions League.

Το σκεπτικό του Σαββίδη για προπονητή
Την συμμετοχή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ μετά το τέλος της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η υπόθεση του προπονητή.

Ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι στα Γιάννενα για να γνωρίζει σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Άλλωστε, είναι διαφορετικό η ομάδα να έχει την πρόκληση να παίξει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και άλλο να συμμετέχει στο Europa League. Δηλαδή, με άλλα δεδομένα μπορεί να μπει στις συζητήσεις με έναν υποψήφιο τεχνικό.

Όλες αυτές τις μέρες είναι γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει… κλεισμένο τον Ντομίνγκος Πασιένσια. Ωστόσο, ο Σαββίδης φαίνεται πως έχει κάτι καλύτερο στο μυαλό του (δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Χουμπ Στέφενς).

Πιθανότατα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήθελε να ξέρει αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Champions League για να ετοιμάσει και το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το θέμα του προπονητή θα κλείσει πολύ σύντομα, αφού πρέπει να προχωρήσει γρήγορα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Άλλωστε οι υποχρεώσεις στα προκριματικά ξεκινούν στις 30 ή 31 Ιουλίου, συνεπώς η προετοιμασία θα αρχίσει στα τέλη του τρέχοντος μήνα. nova sports fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: